Дали знаете со кого навистина "муабетите"!

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна тема! Па вака... Речиси секогаш погодувам со кого зборувам. Има и случаеви во кои не можам точно да ја погодам личноста како што ја замислувам но тоа е повеќе на физички изглед. Секогаш при прво запознавање (зборам за преку нет) ја прашувам личноста за најосновни карактерсистики - Каде живее, што работи, до каде е со работата итн. Според тоа и според тоа на заемното муабетење (чатување - и таа како ќе ми ги поставува прашањата) ја вметнувам во кој тип на личности спаѓа (интровертни, екстравертни, директни, вртикапи итн).

Мирц не користам веќе подолго време. Муабетам само преку мсн, каде што 80% од контактите ги познавам лично. Оние неколку кои не ги знам се од форумов, така што...:)

:vozbud: :vozbud:

леле пеза. .. хахах . . мене тоа да ми го стори мојата мајка.. ќе побарам да ме одсинат :vozbud: ... hahaah па дури и некој `жежок` муабет типот си направил со мајка му :pos:

Повекето на мсн шо ми се ги познавам само овие од CS не ги познавам некој некој ги познавам :)

Абе контактирам со повеќе луѓе преку чатуење ама ништо повеќе од тоа...не се замарам со запознавање и такви глупости....имам круг на пријатели шо ми одговараат и не сакам многу многу да ширам познанства,а посебно не со некои шо ги знам само под некој ник на интернет...

Па не секогаш..на интернет некогаш знам да потпаднам во замка и така да се разочарам али во реалноста знам и мн сум претпазлива со кого и како правам муабет..И не верувам на секого...Најчесто знам мн добро да ги проценам луѓето така да не сум имала проблем на ова поле..

Па скоро сите од МСН ги знам и пред да ги "аднам"...Неколку онака не ги знам али другари или другарки ги знаат така да сигурни извори! Е сеа неколку од тие неколку не ги познавам ама не знам не ни планирам да се запознаам:)

На мирц мислам дека сите лажат и тоа е како детска игра да се пополни времето.Воопшто,кога се работи за разговор без да го гледаш човек во очи,мислам дека не можеш да знаеш со кого всушност разговараш.

Може да бидам пријателски поставена со некој на интернет,ама да закажам средба на некое такво запустено место...јок!

Абе контактирам со повеќе луѓе преку чатуење ама ништо повеќе од тоа...не се замарам со запознавање и такви глупости....имам круг на пријатели шо ми одговараат и не сакам многу многу да ширам познанства,а посебно не со некои шо ги знам само под некој ник на интернет...

Па скоро сите од МСН ги знам и пред да ги "аднам"...Неколку онака не ги знам али другари или другарки ги знаат така да сигурни извори! Е сеа неколку од тие неколку не ги познавам ама не знам не ни планирам да се запознаам:)

Незнам зошто ве плаши тоа толку...кога пред се правите само муабет.Па дури и да ги запознаете луѓето....Ваљда нема да ве силуваат.

Се согласувам, зш да не се запознаете. .. на собиранката ке одите? да, ги знаете? не.. .

а и плус зависи каков муабет сте си правеле преку мсн/мирц .. итн :icon_lol:

мирс веке долго време не користам..а и да почнам пак да го користам тоа ке биде само ради забава и пополнување на слободно време..за мсн контактите 70% ги знам лично така да знам со кого правам муабет..другиве 30% сеуште ги упознавам..не се доверувам лесно и не давам секакви информации додека лично не ги видам кои се и како се:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom