Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ве казнија за колење со нож на противнички играч? два натпревари? кривична нешто или јок?

И убиство да се случеше, ќе беше убиство од толпа народ, а тоа најтешко се расветлува, поготово и невозможно е ако нема видео снимки!

Колку ве казнија за колење со нож на противнички играч? два натпревари? кривична нешто или јок?

Abe pukni od maka drzava sme idi u pm posto ne zasluzuvas ni da ti se odgovara !
Prvin gi pcuete site tn PORTALI a sega se bazirate na nivi filmovi ! po 10 pat nemal igrac proboden so noz ti so sakas misli, i slobodno mozes da ne me citiras nikogas veke

вечерва дури гејт4 што ќе извадат во Гевгелија кој знае :cautious:

Ок е да имаш некоја маица со религиски знак или коцка, ама да пеете песни кои ги пее оџана секое сабајле не е во ред. Ајде сега Комити на пример да земат да држат литургија на трибина.
Кога веќе спомна исус и други светци има или некаде слика или било што да видиме како изгледа Алах ? баш ме интересира.

Најидиотското пршање што го имам некогаш прочитано.. Ти знајш Исус како изгледа? Ти даде слика од матурата, а?
P.S. Religion is a game where the both sides fight each other over whose imaginary friend is better.

Ок е да имаш некоја маица со религиски знак или коцка, ама да пеете песни кои ги пее оџана секое сабајле не е во ред. Ајде сега Комити на пример да земат да држат литургија на трибина.
Кога веќе спомна исус и други светци има или некаде слика или било што да видиме како изгледа Алах ? баш ме интересира.

Леле сеа кога ќе ти се пушти цела атеистичка чета од подфорум религија едвај што чекаат, па по нив и религиозните.. турлитава бе :D

Еве почна овој над мене да ја одвиткува сармата :icon_lol:

Најидиотското пршање што го имам некогаш прочитано.. Ти знајш Исус како изгледа? Ти даде слика од матурата, а?
P.S. Religion is a game where the both sides fight each other over whose imaginary friend is better.

Ми даде слика од полуматура.
Знам како изгледа од тоа што е преставен и он и сите светци по иконите.

Znaejki kakvi luge transportiral cudno sto odea :D
Zosto ne gi pozdravi deckite, posto za sreka bev vo drugiot bus :D
Супер беа дечките бе, ради нив и полициската пратња на патарина позади нив си поминав like a boss, а не да чекам во километарските редици :D

Супер беа дечките бе, ради нив и полициската пратња на патарина позади нив си поминав like a boss, а не да чекам во километарските редици :D

Steta sto ne si bil so nasata pratnja ke te prepoznav pa bi piele kafe :icon_lol:

1173657_4703054553599_1930901972_n.jpg

вчера во Штип.Поради проблеми со превозот се тргна покасно од Ѓорче,во Штип стигнавме на почеток на второ,ама тоа не не спречи да им покажеме на Фалангата како се навива...и дека не постојат.
Кога влеговме на трибина,се заќутеа сите од спротивната страна и со чудење не гледаа како стигнаа овие будали тука.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
И како стигнавте, преку Нил како поминавте, па и низ пустината ццц алал да ви е како сте стигнале до Штип

И како стигнавте, преку Нил како поминавте, па и низ пустината ццц алал да ви е како сте стигнале до Штип

nogu smesno brat4e.vo smisla kako sme stignale poso ne bese najaveno gostuvanjeto ;)

vas ni doma ve nema,a kamoli negde podaleku da otidete :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom