Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Овие им се white power фаците, не сфаќам како во таква вахабистичка група со константна поддршка за Сиријците и Египет, опстојуваат вакви појави :icon_mrgr:

Потурчењаци на коишто секој трет роднина им е Турчин ќе изиграваат white power?
Ова стана навистина смешно кавказоиди да изиграваат скинси.

Потурчењаци на коишто секој трет роднина им е Турчин ќе изиграваат white power?
Ова стана навистина смешно кавказоиди да изиграваат скинси.

Не бе, само вие чистокрвните може да изигравате :pos:

Еве уште една провокација ! ;) Сега ќе ги видам овие од ФФМ најпрвин кого ќе казнат ;)

http://www.youtube.com/watch?v=OuP0xF174zE

Зар и вакви работи има по трибините ? :confused:
Ако Шверцери се навивачка група мене ми се срам да се преставам како навивач од Македонија.
Па земете пејте од џамии и така во секое селце има по 2. Остајте ја трибината за навивачи.

Зар и вакви работи има по трибините ? :confused:
Ако Шверцери се навивачка група мене ми се срам да се преставам како навивач од Македонија.
Па земете пејте од џамии и така во секое селце има по 2. Остајте ја трибината за навивачи.

Zar religijata ne pretsavuva del od nicija druga tribina ? Daj ne me zezaj, razlikata e toa sto nekoi si go nosat Isus i nekoi drugi svetci vo vasata religija vo ograda a nie si peeme ne ne razlikuva edni od drugi, sekoj se gordee so svoeto ;)

Ок е да имаш некоја маица со религиски знак или коцка, ама да пеете песни кои ги пее оџана секое сабајле не е во ред. Ајде сега Комити на пример да земат да држат литургија на трибина.
Кога веќе спомна исус и други светци има или некаде слика или било што да видиме како изгледа Алах ? баш ме интересира.

Kako sto i sam znaes razlikuvame vo ogled na religiite, drugi se zakonite kaj nas drugi kaj vas, ovaa kako sto ti ja narekuvas "PESNA" vo nasa religija e molitva koja se upatuva do site gragani na Egipet koi momentalno se pod vojna vo znak na solidarizacija so nevinite gragjani koi zrtvuvaat za x x raboti..
Nema nasata religija takvi znaci, sliki i drugi nesta (imas tema religija ako te interesira podetalno)

Zar religijata ne pretsavuva del od nicija druga tribina ? Daj ne me zezaj, razlikata e toa sto nekoi si go nosat Isus i nekoi drugi svetci vo vasata religija vo ograda a nie si peeme ne ne razlikuva edni od drugi, sekoj se gordee so svoeto ;)

Со ова сигурно мислеше на нас.
Исус од самото формирање на Војводи го имало и на ударни транспаренти, а сега има и коцка со неговиот лик.

Е сега има голема разлика од некој симбол кој е на транспарент, до пеење на верски песни. Ајде некој од нас да земе да пее некоја молитва у црква што се пее.
Немој да ме зезаш, поддршка можевте да им дадете преку некоја парола, ова не личи на ништо.
Како сакаш сфати го, смешно изгледа и истото ќе го речев и за некоја Македонска група доколку го направеа ова.

Ок е да имаш некоја маица со религиски знак или коцка, ама да пеете песни кои ги пее оџана секое сабајле не е во ред. Ајде сега Комити на пример да земат да држат литургија на трибина.
Кога веќе спомна исус и други светци има или некаде слика или било што да видиме како изгледа Алах ? баш ме интересира.

Ова е тоа што повеќето од вас не го знаат. Да би знаеле кого викаме ние Алах, не би скандирале Алах е п...!

Алах=Бог.

SamuraId dobivte be vie nekogas zabrana od FFM i MVR za da ne odite na gostuvanja ?ili za vas vazat drugi pravila :confused:
Oti prosloto kolo navivacite na Gostivar ne smeeja da odat Kicevo isto taka nie ova kolo ne smeeme da odime Gostivar ...Vcera ste bile dva avotbusi vo Gevgelija ama za dzabe pak zagubivte :D

Со ова сигурно мислеше на нас.
Исус од самото формирање на Војводи го имало и на ударни транспаренти, а сега има и коцка со неговиот лик.

Е сега има голема разлика од некој симбол кој е на транспарент, до пеење на верски песни. Ајде некој од нас да земе да пее некоја молитва у црква што се пее.
Немој да ме зезаш, поддршка можевте да им дадете преку некоја парола, ова не личи на ништо.
Како сакаш сфати го, смешно изгледа и истото ќе го речев и за некоја Македонска група доколку го направеа ова.

Prvin ne ni mislev na vas, ne se edinstveni sto gi prikacite tie vasi simboli vo tribina.
koja e taa razlika ajde kazi mi ? mozebi smesno za vas posto e nesto nepoznato funksioniranjeto na Islamot, se bazirate po nekoi tn od strana na zapadot "terroristi" i toa e se sto znaete za Islamot.. Sekoj ima pravo da bira vo koj nacin da pokaze solidarizacija so nekoi, a ovoj nacin spored nas e najdobriot (ne ocekuvam ni ti ni nikoj od druga religiska pripadnost da ne razbere pa zatoa i ima vakov tip na diskusii)
--- надополнето: 1 септември 2013 во 13:37 ---
SamuraId dobivte be vie nekogas zabrana od FFM i MVR za da ne odite na gostuvanja ?ili za vas vazat drugi pravila :confused:
Oti prosloto kolo navivacite na Gostivar ne smeeja da odat Kicevo isto taka nie ova kolo ne smeeme da odime Gostivar ...Vcera ste bile dva avotbusi vo Gevgelija ama za dzabe pak zagubivte :D

Po koja pricina da dobivame zabrana za gostuvanje ? Vo cair nema incidenti, vo avtokomanda iako golem broj bevme ne gi napadnavme 10-tina pripadnici na Pirati koi vo pauzata od 15 minuti izbegaa nadvor, istotaka bea videni i 2-3 clena na komiti od koi eden po star pa ne bea napadnati posto pickarski ke bese da im se pustevme site, vo gevgelija vcera iako 110 dusi nemase ni provokacii ni pcovki ni nisto, rezultatot ne otepa od prva minuta penal + crven karton za nasiot golman pa kolku i da sakavme ne mozevme da se vratime od toj sok..

Po koja pricina da dobivame zabrana za gostuvanje ? Vo cair nema incidenti, vo avtokomanda iako golem broj bevme ne gi napadnavme 10-tina pripadnici na Pirati koi vo pauzata od 15 minuti izbegaa nadvor, istotaka bea videni i 2-3 clena na komiti od koi eden po star pa ne bea napadnati posto pickarski ke bese da im se pustevme site, vo gevgelija vcera iako 110 dusi nemase ni provokacii ni pcovki ni nisto, rezultatot ne otepa od prva minuta penal + crven karton za nasiot golman pa kolku i da sakavme ne mozevme da se vratime od toj sok..

По истата шо кастриоти и ние ја добивме дека се игра натпревар меѓу албанска и македонска екипа ...Значи немало инциденти ниту во Гостивар ниту во Битола ама ете мвр и ффм не дозволува да се оди , па тоа ми беше муабетот
Кога го спомена чаир годинава ќе имате услови(сакате) да пуштите некоја н.г. да додји кај вас ?

п.с. шо се однесува за религијата едно е да ставаш знаме и транспарент или парола а сосема е друго да пееш молитви на трибина !Ај да искандираш нешто на верска основа поможи боже или шо ти знам ама да пееш цела песна на трибина само за да се покаже некој пред верските лидери или пред партијата го нема никаде во светот :facepalm:

goran16ta
Toa e veke druga rabota, i vo toa nema sto da se mesam jas po koi pricini ne ve pustele i tn, fantomi ne navivaat za miravci znaci bevme samo nie i obicnata publika mozebi i taa bese pricinata zosto ne pustija.
Se zboruva za tribina pozadi golot tek togas nekoja od navivackite grupi bi imal sansa da gostuva, a do togas ne veruvam vo "silata" na mvr i ebr da donese nekoj tuka :cool:
Ke imaat mozebi moznost fa/cpb/lozari i drugite grupi vo kosarka da gostuvaat vo novata sala koja ke bide so 3 tribini, 1 za obicni gledaci 2 za navivaci so kapacitet za 300 luge

Posledniot del ni ne zasluzi da se dava odgovor, vakvo analiziranje i desifriranje na rabotite samo nekoj so mozocen kapacitet ko ti moze da go naprai :)

Чекај малце... не се тепавте со тие од Башкими? нели им заклавте еден играч со нож таму на терен, се брцавте којзнае што правевте.

Чекај малце... не се тепавте со тие од Башкими? нели им заклавте еден играч со нож таму на терен, се брцавте којзнае што правевте.

bevme kazneti za toa, ili si tolku glup ili se prais tolku pameten da ne prais razlika od PRETHODNA sezona i OVAA sezona

bevme kazneti za toa, ili si tolku glup ili se prais tolku pameten da ne prais razlika od PRETHODNA sezona i OVAA sezona

Колку ве казнија за колење со нож на противнички играч? два натпревари? кривична нешто или јок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom