прва работа: не верувам на се’ што ќе ми кажат. посебно не, ако луѓето што ми го кажуваат тоа, вадат пари од таа работа.Па фала богу дека пирамидите се изградени од луѓе.Досега Египет сум била 3 пати и водачите од таму, раскажуваат дека по најнови информации пирамидите се градени доброволно,од обични луѓе, а не од робови како што дотогаш се мислело.Не дека немало и робови,ама во тоа време да работиш на градењето на пирамидите било голема чест и секој сакал да оди да поможи...
А во врска со техниката?Е тоа никој не знае да кажи.Но чудно е како сите 3 се свртени со врвовите кон екваторот,или како две по две страни се паралелни меѓу себе...Пирамидите во секој случај кријат многу мистерии...
Спореди гиА што треба да означуваат другите помали ѕвезди ?
Ова е Орион созвездието:Спореди ги
Инаку ова е Орион соѕвездието.
Како бе не гледаш...ај еве уште еднаш.Ова е Орион созвездието:
И јас не гледам никаква врска со Аполо мисиите и пирамидите...
Ах, ако мислиш на таква врска... Тоа е само лого.Како бе не гледаш...ај еве уште еднаш.
Хммм....Можеш ли да ја врзеш Плејадата со вериги и да ги разврзеш врските на Орион,
да ја изведеш Деницата во вистинско време, да ја водиш Мечката со нејзините млади?
Зар ги познаваш ти небесните закони, па да им доделиш ним сила на земјата? (Јов 38:31,32,33)
Порано сите необјасливи појави човекот ги поврзувал со бог.10 човечки созданија коишто им се припишуваат на вонземјани
Еее-еее, колку пати само сум ги поставил тие или слични прашања на вакви теми....Порано сите необјасливи појави човекот ги поврзувал со бог.
Сега со вонземјани.
Почитувам алтернативни теории но за да верувам во тоа треба да се докаже дека имаме стапено во контакт или не посетиле некои вонземјански битија.
Знам дека постојат некаде во универзумот, но дали не посетиле ?
Во случај да не посетиле, зошто пак они да ни дадат некои артефакти (дотогаш непознати за нас) или да изградат некои објекти (како што се пирамидите).
Треба да ја знаеме нивната цел и намена. За пирамидите нели знаеме дека не се фрижидери туку гробници на фараоните.
Каде се сега вонземјанците ?
Не посетуваат ли сеуште ?
Не запознаваат ли со нови иновативни технологии ?
Ни градат ли вакви величенствени градби ?
Јасно пер, него работата е што доказите дека биле гробници се исто толку големи колку и доказите дека биле фрижидер ... те не остојат докази ( за 3те пирамиди думаме иначе ) :smir:Порано сите необјасливи појави човекот ги поврзувал со бог.
Сега со вонземјани.
Почитувам алтернативни теории но за да верувам во тоа треба да се докаже дека имаме стапено во контакт или не посетиле некои вонземјански битија.
Знам дека постојат некаде во универзумот, но дали не посетиле ?
Во случај да не посетиле, зошто пак они да ни дадат некои артефакти (дотогаш непознати за нас) или да изградат некои објекти (како што се пирамидите).
Треба да ја знаеме нивната цел и намена. За пирамидите нели знаеме дека не се фрижидери туку гробници на фараоните.
Каде се сега вонземјанците ?
Не посетуваат ли сеуште ?
Не запознаваат ли со нови иновативни технологии ?
Ни градат ли вакви величенствени градби ?