Конфликтот во Сирија

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
https://www.facebook.com/events/1374757199424120/?ref=22
http://www.advance.hr/vijesti/budi-se-istok-i-zapad-antiratni-prosvjedi-sire-se-svijetom-zaustavimo-imperijalisticku-agresiju-na-siriju/
--- надополнето: 30 август 2013 во 21:04 ---
Mohamad Ahmad message to all AMERICAN PEOPLE :
Poruka svim Amerikancima
Ja sam iz Sirije. Ja i svi u Siriji mrzimo Ameriku kao izvor terorizma i zla u svijetu. Ubijate nas svaki dan podržavajući terorističke grupe imena Sirijska opozicija & ghabat alnosra. Te grupe uglavnom dolaze u Siriju iz drugih zemalja da uništavaju našu vojsku i zemlju. Mi smo bili najsigurnija zemlja na svijetu dok USA nisu intervenirale!! Amerika nas želi gađati sa borbenih brodova usidrenih kraj Sirijskih plaža. Želite započeti WW3!!! ( treći svjetski rat). Kunem se bogom da smo vas poštovali dok niste počeli uništavati naše živote svojom " demokratskom" silom. Možda ću za par sati - ili dana biti mrtav zbog rata koji Amerika želi nametnuti mojoj zemlji, ali ne marim jer moja će zemlja živjeti uvijek i zauvijek usprkos vašoj volji!
Ako ste ljudi dijelite moju zadnju poruku.
---------------------------------------------------
I am from Syria
I am and every body in Syria hate America the source of terrorism and evil in world ..
you kill us every day by supporting the terrorist group name by ( Syrian opposition & gbhat alnosra ) this group most of it come to Syria from other countries to destroy our Army and country ... we was the most safest country in the world until USA intervention with us !!!
America want to hit us with its Battleships that stand against Syria beach !!! you want to start WW3 !!
I swear god that we were respect you until you destroy our live and our country and kill our family ... know you will make war against country that fight ALQAADA TERRORIST GROUP that your country is claims that hate them but actually it supporting them in Syria !!!
trust me .. your evil works in every country in world will hunting you for the rest of your live
I am Doctor from Syria and trust me what ever you do in our country and destroy it with Mr.Obama air force we will rise again and we will Revenge for our live that destroyed by your Democratic alleged
maybe in few hour or days I will be dead because of the war that America want to trigger against my country but I don't care because my country will live for ever against your willing ..
if you are human ... share my last message.
--- надополнето: 30 август 2013 во 21:32 ---
Christian Song & Prayer for the Syrian Arab Army

A Christian song and prayer for the Syrian Arab Army
For Ahmad, God Bless Syria...

http://www.youtube.com/watch?v=4LCHGitYPS8

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интересни конспирации за САД од кај на македончето вакви антизападни размислувања први идоли одамна ни се Гадафи,Чавез,Садам,талибанците,Милошевич(се си мислам од северното медиумско влијание ни се ваквите размислувања) сега подршка за Асад.
Демек западот заради ресурси ќе ги напаѓа.
Па како што гледам во блискиот исток банана држави се токму противниците на западот.
Најбогатите држави на блискиот исток се токму сојузниците на западот Катар,Емиратите,Саудиска Арабија ,Кувајт,Бахреин.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Интересни конспирации за САД од кај на македончето вакви антизападни размислувања први идоли одамна ни се Гадафи,Чавез,Садам,талибанците,Милошевич(се си мислам од северното медиумско влијание ни се ваквите размислувања) сега подршка за Асад.
Па како што гледам во блискиот исток банана држави се токму противниците на западот.
Најбогатите држави на блискиот исток се токму сојузниците на западот Катар,Емиратите,Саудиска Арабија ,Кувајт,Бахреин.

Така е, како тоа само македончето се дрзнува да го критикува Западот. То све треба да се убие и да останат само оние што го фалат Западот, психопатите, терористите, силувачите и канибалите.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Што видоа Христијаните на Истокот од Христијаните на Западот? Тука не се работи за македончето, ниту за Македонецот, овде се врши религиска чистка на Христијаните пред очите на Западот, додека Путин е единствен кој сега засега јавно застана зад нив!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Што видоа Христијаните на Истокот од Христијаните на Западот? Тука не се работи за македончето, ниту за Македонецот, овде се врши религиска чистка на Христијаните пред очите на Западот, додека Путин е единствен кој сега засега јавно застана зад нив!
Се извинувам што сум ви упаднал во разговорот не сум до толку навлезен во оваа проблематика .
Се надевам сепак Путин да ги спаси Христијаните на Истокот.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Се извинувам што сум ви упаднал во разговорот не сум до толку навлезен во оваа проблематика .
Извинето:)

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
И демек ти си за асад бидејќи ти е гајле за христијаните во сирија????
--- надополнето: 31 август 2013 во 09:18 ---
Му е гајле на путин за хритстијаните.
Битно му е да ги задржи базите во сирија и да има пристап до ресурси.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Не се никакви конспираци, туку чиста сурова вистина. Тоа што тебе медиумите ти го поматиле умот е твој проблем. Светот вќе не наседнува на империјалистичките лаги како што наседна со Виетнам, Босна, Србија, Ирак, Либија...

Kajgana Shop

На врв Bottom