the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Сега и ние со Евертон ќе објавиме
Каде е тука Ливерпул?
Сега и ние со Евертон ќе објавиме
Каде е тука Ливерпул?
Тоа, again, важи за вашиот најдобар играч, кој има различен дрес од стандардниот.Ако имате малце самоконтрола и ако сте посмирени не би требало да има проблеми.
So GGMU se zavrsuva.ocekuvam ubedliva pobeda na mancester junaited so tri do cetiri gola razlika i da im pokazeme na ovie luzerive koj e koj
HEHE POZZ
После тоа лани, ја сум спремен да прифатам било каков позитивен резултат за Ливерпул. Мерките не ме интересираат.Не е чудење туку на некој начин потенцирање или потсетување. Ваш чоек кажува дека на било каков начин треба да се порази противникот, да не има плачки после..
Fawa.А демек вие само на фер начин прифаќате победа.
Браос, каков интелекс
Имааах у план тва да го пишам ама си ме спреварил. За кладба сам ама со некој друг оти со тебе веќе се кладих. Има некој кандидат? Ако нема, може па со тебе Ама може и со двујца. Јас ќе носам еден аватер месец време а вие по 2 недели ако загубетеStivie GДан сакаш пак аватарче да носиш а?кладба нешто ова она?
Се гледа дека ептен го пратеш ЛиверпулМанчестер Ј. е во сите сегменти подобар од Ливерпул. Овие уште не се помдрнаа од мртвата точка во осумдесетите години !
Оваа е чиста двојка...