RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.768
- Поени од реакции
- 1.161
Фала ти многу тој е
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Фала ти многу тој е
The Chronicles of RiddickВин Дизел е во главна улога нешто во филмов го фатив на крај али изгледа беше нешто со вонземјани борби на планети итн мислам дека носеш очила на филмов и имаше светло сини очи ако добро се секавам филмов валјда е некој од скоро време на друго ништо не се секавам бидејки го фатив во последните минути
Chronicles of Riddick или Pitch Black - ова е првиот дел.Вин Дизел е во главна улога нешто во филмов го фатив на крај али изгледа беше нешто со вонземјани борби на планети итн мислам дека носеш очила на филмов и имаше светло сини очи ако добро се секавам филмов валјда е некој од скоро време на друго ништо не се секавам бидејки го фатив во последните минути
Runaway Car (1997)Да не знае некој филмов како се вика ?
Се сеќавам одамна го гледав на тв постар филм е.
На една сцена се сеќавам дека цело семејство се возеа во кола на прав пат ама расипана им е и не можат да ја допрат . Во колата имаше и мало бебенце ,па ќе ангажираат и полиција да ги спаси ....
http://www.imdb.com/title/tt0165710/ ?Aj eден филм,од 90'ти претпоставувам. Неколку деца тинејџери сакаат да одат на концерт (на kiss ако добро се сеќавам ама не сум сигурен) ама никој од нив нема карта,па се разделват и во гужвите секој на различен начин пробва да се прошверцова или па да најди карта. Не се сеќавам на многу детали. комедија е филмот
Зависи што плеер користиш,кај мене на GOM player вака сe средува на овие копчиња < > ,али во секој плеер имаш опција за ова.Не е баш за овде прашањето,се извинувам за офтопик...
Како да го дотерам,преводот на филмот,да го средам да оди како што треба,многу ми е назад,касни од сликата?
Благодарам однапред.
Не е баш за овде прашањето,се извинувам за офтопик...
Како да го дотерам,преводот на филмот,да го средам да оди како што треба,многу ми е назад,касни од сликата?
Благодарам однапред.