RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.997
- Поени од реакции
- 1.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вин Дизел е во главна улога нешто во филмов го фатив на крај али изгледа беше нешто со вонземјани борби на планети итн мислам дека носеш очила на филмов и имаше светло сини очи ако добро се секавам филмов валјда е некој од скоро време на друго ништо не се секавам бидејки го фатив во последните минути
Chronicles of Riddick или Pitch Black - ова е првиот дел.Вин Дизел е во главна улога нешто во филмов го фатив на крај али изгледа беше нешто со вонземјани борби на планети итн мислам дека носеш очила на филмов и имаше светло сини очи ако добро се секавам филмов валјда е некој од скоро време на друго ништо не се секавам бидејки го фатив во последните минути
Да не знае некој филмов како се вика ?
Се сеќавам одамна го гледав на тв постар филм е.
На една сцена се сеќавам дека цело семејство се возеа во кола на прав пат ама расипана им е и не можат да ја допрат . Во колата имаше и мало бебенце ,па ќе ангажираат и полиција да ги спаси ....
Aj eден филм,од 90'ти претпоставувам. Неколку деца тинејџери сакаат да одат на концерт (на kiss ако добро се сеќавам ама не сум сигурен) ама никој од нив нема карта,па се разделват и во гужвите секој на различен начин пробва да се прошверцова или па да најди карта. Не се сеќавам на многу детали. комедија е филмот
Не е баш за овде прашањето,се извинувам за офтопик...
Како да го дотерам,преводот на филмот,да го средам да оди како што треба,многу ми е назад,касни од сликата?
Благодарам однапред.
Не е баш за овде прашањето,се извинувам за офтопик...
Како да го дотерам,преводот на филмот,да го средам да оди како што треба,многу ми е назад,касни од сликата?
Благодарам однапред.