Помош: Барам еден филм!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Вин Дизел е во главна улога нешто во филмов го фатив на крај али изгледа беше нешто со вонземјани борби на планети итн мислам дека носеш очила на филмов и имаше светло сини очи ако добро се секавам филмов валјда е некој од скоро време на друго ништо не се секавам бидејки го фатив во последните минути

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вин Дизел е во главна улога нешто во филмов го фатив на крај али изгледа беше нешто со вонземјани борби на планети итн мислам дека носеш очила на филмов и имаше светло сини очи ако добро се секавам филмов валјда е некој од скоро време на друго ништо не се секавам бидејки го фатив во последните минути
The Chronicles of Riddick

Член од
22 август 2013
Мислења
150
Поени од реакции
48
Chronicles of Riddick или Pitch Black - ова е првиот дел.

Sent from my GT-I9001

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ај ако може некој доброволец во порака нека ми прати добар торент од Fanny and Alexander на Бергман но онаа верзија од 180 минути, никаде не можам да најдам, сите што ги најдов се од подолгата верзија.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

Најверојатно е од филм ова гифчево , ако знае некој за кој филм станува збор нека пише :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.951
Поени од реакции
8.302
Да не знае некој филмов како се вика ?
Се сеќавам одамна го гледав на тв постар филм е.
На една сцена се сеќавам дека цело семејство се возеа во кола на прав пат ама расипана им е и не можат да ја допрат . Во колата имаше и мало бебенце ,па ќе ангажираат и полиција да ги спаси ....

Член од
12 декември 2012
Мислења
320
Поени од реакции
2.025
Да не знае некој филмов како се вика ?
Се сеќавам одамна го гледав на тв постар филм е.
На една сцена се сеќавам дека цело семејство се возеа во кола на прав пат ама расипана им е и не можат да ја допрат . Во колата имаше и мало бебенце ,па ќе ангажираат и полиција да ги спаси ....
Runaway Car (1997)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Aj eден филм,од 90'ти претпоставувам. Неколку деца тинејџери сакаат да одат на концерт (на kiss ако добро се сеќавам ама не сум сигурен) ама никој од нив нема карта,па се разделват и во гужвите секој на различен начин пробва да се прошверцова или па да најди карта. Не се сеќавам на многу детали. комедија е филмот

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
Aj eден филм,од 90'ти претпоставувам. Неколку деца тинејџери сакаат да одат на концерт (на kiss ако добро се сеќавам ама не сум сигурен) ама никој од нив нема карта,па се разделват и во гужвите секој на различен начин пробва да се прошверцова или па да најди карта. Не се сеќавам на многу детали. комедија е филмот
http://www.imdb.com/title/tt0165710/ ?

B

BooBojan

Гостин
Не е баш за овде прашањето,се извинувам за офтопик...
Како да го дотерам,преводот на филмот,да го средам да оди како што треба,многу ми е назад,касни од сликата?
Благодарам однапред.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не е баш за овде прашањето,се извинувам за офтопик...
Како да го дотерам,преводот на филмот,да го средам да оди како што треба,многу ми е назад,касни од сликата?
Благодарам однапред.
Зависи што плеер користиш,кај мене на GOM player вака сe средува на овие копчиња < > ,али во секој плеер имаш опција за ова.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781

Kajgana Shop

На врв Bottom