Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да ве прашам нешто,, јас аплицирав на интернет ми дадоја и број таму, е сега влегувам на страната www.smestuvajne.gov.mk одам да видам податоците што сум аплицирал пред 8,9 дена да проверам уште еднаш податоците, и сега проблемот е што горе ми пишува
Сеуште немате аплицирано за ниту еден конкурс!

во што е проблемов незнам, а пред 8,9 дена кога требасе да се приајвуваме се пополнав и број ми дадоја и се а сега сосем трето ми вика.. и заборев да надополнам бруцош сум и резултатите од студенски за мене излегуваат покасно како што знам ако грешам исправетеме ! позз до сите и имајте убав ден :)

Би ве замолил и вие да се логирате и да ми кажите дали истиов проблем ке ви го кажува !!

Ке добијам ли од некој одговор?

Ке добијам ли од некој одговор?

a??????????????????????????????????? pobrzo be ljuge vazno mi e
--- надополнето: 30 август 2013 во 13:29 ---
Дечки да ве прашам нешто,, јас аплицирав на интернет ми дадоја и број таму, е сега влегувам на страната www.smestuvajne.gov.mk одам да видам податоците што сум аплицирал пред 8,9 дена да проверам уште еднаш податоците, и сега проблемот е што горе ми пишува

во што е проблемов незнам, а пред 8,9 дена кога требасе да се приајвуваме се пополнав и број ми дадоја и се а сега сосем трето ми вика.. и заборев да надополнам бруцош сум и резултатите од студенски за мене излегуваат покасно како што знам ако грешам исправетеме ! позз до сите и имајте убав ден :)

Би ве замолил и вие да се логирате и да ми кажите дали истиов проблем ке ви го кажува !!

vazno mi e mn pobrzoo ako znae nekoj !

a??????????????????????????????????? pobrzo be ljuge vazno mi e
--- надополнето: 30 август 2013 во 13:29 ---

vazno mi e mn pobrzoo ako znae nekoj !

Не ти дава ништо бидејќи е веќе завршен конкурсот. Можеш да проверуваш што си внесол и да променуваш само дури трае конкурсот.

2 жиранти, НЕ РОДИТЕЛИТЕ!!!
Тоа културно заебан живот треба да се укини, само не лажат за парите, мајмуни.
--- надополнето: 30 август 2013 во 12:45 ---
А за ослободените од плаќање треба некои дополнителни документи?
П.С. Меници кај можам да најдам, градов го отпревртив, никаде нема :(
Може еден родител, мене лани жирант ми беше родител. Може секој вработен или пензиониран.
Меница во банка или во трафика.

Секоја година еден жирант е татко ми па никогаш не праеле проблем. Да не е и тоа сменето годинава?

Реално, ако размислиш, како можи родител да ти биди жирант, кога ако не плаќаш ти, т.е. родителот, се активираат жирантите, т.е. пак родителот? Знам дека ви ги примаа така, ама според мене тоа не е законски.

Па за да може повторно да аплицираат оние кои се одбиени.

брат јас сум бруцош и сеуште не знам резултати , за бруцоши како што знам подоцна излагаат резултатите, мене единствено што не ми е јасно оти пишува дека

а имам аплицирано тоа ми е пробл

брат јас сум бруцош и сеуште не знам резултати , за бруцоши како што знам подоцна излагаат резултатите, мене единствено што не ми е јасно оти пишува дека

а имам аплицирано тоа ми е пробл

Па заврши за вас електроското, веќе си аплицирал, и тој конкурс е завршен, заатоа така ти пиши.

Ти кажува дека немаш аплицирано во новиов повторен конкурс. Конкурсот за бруцоши помина и штом имаш идентификационен број се е во ред.

Ако аплицирам повторно на конкурсов за во студенски за студенти од 2-4 че треба сите документи наново Скопје да ги носам?

Ако аплицирам повторно на конкурсов за во студенски за студенти од 2-4 че треба сите документи наново Скопје да ги носам?

да, сега до 6 септември е електронското, после од 10 до 13 септ. е носењето документи, конечен список најкасно до 22ри.

Не сум примана и сега ќе аплицирам во 2риот рок. Од семејно материјално што ги вадев има приходи од игри на среќа и сега не знам каде да ги напишам во ел.пријава, каде има само полиња за земјодесли,стопански приходи и приходи од изнајмување простор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom