leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
А твојов коментар е каков?Booo drskost na nivou! Prosto da ne znaes dali e drskost ili nekultura...:-D
А твојов коментар е каков?Booo drskost na nivou! Prosto da ne znaes dali e drskost ili nekultura...:-D
langelina не го окарактеризирав јас толку лошо, тоа беше муабет на оние кои него го познаваат... и немора да се биде некултурен...
Ајде поздрав!
a sega mozebi nesto zabavno ke se desi poz do tebe!
Одлично. Од сега кога имате љубовни проблеми кои ги изложувате во темава, ставете напомена доле: Ве молам, совети кои нема да ми се допаднат да не се пишуваат!Се е ствар перцепција...
за некој е очај, за некој неморал ...
Сите тука може да наѓаѓаат и да си земаат право да лепат етикети... уште и да пцујат, е тоа би било очајно, еве од моја перцепција
Имаме заеднички другари и деновиве ке се видиме, и ке има дружба.
Нема да коментирам повеќе, бидејки не ми е до тоа да треба да се надополнувам и дообјаснувам за секој пост, секако и тоа дека никој не ме знае мене а ниту пак тој дечко ова е само наѓаѓање, како и да е, фала на оние кои издвоија време и културно одговорија на моите постови. Поз и со среќа кај вас на љубовно поле! ajt!
4-ри кратна девица и тоаСтеф јас мислам дека ти уште си невин извини вака мое мислење не мора да значи
4-ри кратна девица и тоа
Забегавме малку од темата ке не тепаат Гледај Стеф јас немам ништо против тебе кул дечко си имаш некои испади де али тоа си е твое ... тоа што го кажав за дека си невин и сам потенцирав дека тоа е мое мислење и немора да значи дека е такаАко знам повеќе за тебе за некоја област во овој случај за не вербална комуникација и како размислуваат жените не значи дека сум девица.
Чисто се сомневам дека на една жена сака да и речат „леле колку си секси вечерва, би те изел како да си чоколадна торта и би го додал шлагот врз него и би било премногу вкусно“, што значи дека немаш поим како размислуваат жените.Ако знам повеќе за тебе за некоја област во овој случај за не вербална комуникација и како размислуваат жените не значи дека сум девица.
Бев во Бардовци не ме примаат,премногу сум секси за тамуЧисто се сомневам дека на една жена сака да и речат „леле колку си секси вечерва, би те изел како да си чоколадна торта и би го додал шлагот врз него и би било премногу вкусно“, што значи дека немаш поим како размислуваат жените.
Речи и го тоа на некоја нормална за да добиеш секс, или ќе ти прати комбе за у Бардовци, или ќе бара забрана за доближување.
Жити се која е таа жена што се согласила дека тоа со шлагот, многу вкусното, е добар pick up?Бев во Бардовци не ме примаат,премногу сум секси за таму
--- надополнето: 30 август 2013 во 16:24 ---
П.С ако тебе не ти се допаѓа мојот начин на размислување и пристап,има луѓе и жени што се согласуваат.
Не можам јас на секоја девојка да и се допаѓам,тогаш или сум педер или лигуш...