Продавам - Купувам

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
хаха абе другар ти додека пишаше тука дојдее го земаа кучето,не беше 300 евра пистух 20 евра .хахаха
Ќе те пцујат за месец два, кога ќе видат што си им продал, ротвајлер со уши на лилјак.

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари 2 месеца, со врвно педигре, прочистени, вакцинирани. Имам 4 машки кученца, и едно женско. Цена 230 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092
DSC00006.jpg DSC00007.jpg DSC00009.jpg

Член од
9 мај 2012
Мислења
10
Поени од реакции
0
Дили некој знае каде може да најдам велшки корги?
Кај нас не верувам дека го има, можеби во соседниве земји може да се најде,но ако некој слушнал за кај нас би било супер...
п.с: и ако сте слушнале за цената би било добредојдено :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Еве ви Лабрадори на поклон!!!

Se podaruvaat 4 temno kafeni labradorcinja od tatko temno kafen rasen labrador i majka labrador so mal rast ...Itno se podaruvaat samo za vistinski ljubiteli ...za informacii moze da se javite na Ljupco 078 212 653...ili na Ana 078 414 438 ...imaat veke 35 dena i se mnogu cuvani ne sakame da gi prodavame sakame da gi poklonime!

1209156_10201406048569655_1920833255_n.jpg

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Лабрадорка на подарок !!!

Pocituvani, Se podaruva crnata labradorka Lea, 6 meseci stara, prekrasna i dobra, ne kasa nikogo, vakcinirana vo top forma. Samo za plemeniti familii so dvor i uslovi i ljubov kon zivotni.

Broj za kontakt : Gorjan - 078 310 952 1229937_10201283919652650_1779944971_n.jpg

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Колку е да се купи загар?
Во моментов имаш и гага загар и тоа посавец, оставен од сопствениците во Вардариште. Не знаеле дека ќе биде толку активен и не можеле да го шетаат толку многу па го оставиле кучето:tapp:. Младо кутре, што значи може да се научи на све. Иначе околу 100 тина евра, зависи од раса и легло.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Еве ви Лабрадори на поклон!!!

Se podaruvaat 4 temno kafeni labradorcinja od tatko temno kafen rasen labrador i majka labrador so mal rast ...Itno se podaruvaat samo za vistinski ljubiteli ...za informacii moze da se javite na Ljupco 078 212 653...ili na Ana 078 414 438 ...imaat veke 35 dena i se mnogu cuvani ne sakame da gi prodavame sakame da gi poklonime!
Машки нема ни за леб :/ . Многу ми е мерак машко да чувам и + да го земам од мало до 40-50 дена. Нема ни да се купи вакво кафено... Имено барам машко хаска веќе 1 месец, мало, како наведов погоре, се јавив на 100 места само женски имаат.. ако има некој некаква информација ве молам да ме известите. Но несакам да е постаро од месец ипол... Благодариме.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Во моментов имаш и гага загар и тоа посавец, оставен од сопствениците во Вардариште. Не знаеле дека ќе биде толку активен и не можеле да го шетаат толку многу па го оставиле кучето:tapp:. Младо кутре, што значи може да се научи на све. Иначе околу 100 тина евра, зависи од раса и легло.

нема да зимам изгледа сега за на пролет најверојатно, иначе пошто тие нели се ловџиски, како се понашаат у град пошто ке го чувам да не знаеш?

Член од
30 август 2013
Мислења
3
Поени од реакции
8
SHIH-TZU РЕЗЕРВАЦИЈА НА КУЧЕНЦА ОД ШАМПИОНСКО ПОТЕКЛО
Кученцата се родени 20.08.2013 2-женски 1-машко, се подигаат на 12 недели (3 месеци), прочистени од внатрешни паразити, со примени 2 вакцини и ревакцина, здравствена книшка, родовник (педигре) и работна книшка. За почеткок со кученцата добивате и 1кг храна, цуцла за вода, играчки и едно пакетче пелени. Татко: CH Kissed by my love Мајка: JCH Lucy Kученцата од расата SHIH-TZU се вистински салонски миленици и преставници на нивната раса, идеални миленици за дома, расата ја карактеризира нејзиниот карактер и изглед. Верни се на семејството во кое живеат и се премногу интелегентна раса.
Оваа раса е антиалергиска, покрај должината на нивното влакно може да се каже дека воопшто не се митари, лесно се прилагодува со други животни. Одлично е за со деца.
1.jpg ;)
bebe.jpg

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
SHIH-TZU РЕЗЕРВАЦИЈА НА КУЧЕНЦА ОД ШАМПИОНСКО ПОТЕКЛО
Кученцата се родени 20.08.2013 2-женски 1-машко, се подигаат на 12 недели (3 месеци), прочистени од внатрешни паразити, со примени 2 вакцини и ревакцина, здравствена книшка, родовник (педигре) и работна книшка. За почеткок со кученцата добивате и 1кг храна, цуцла за вода, играчки и едно пакетче пелени. Татко: CH Kissed by my love Мајка: JCH Lucy Kученцата од расата SHIH-TZU се вистински салонски миленици и преставници на нивната раса, идеални миленици за дома, расата ја карактеризира нејзиниот карактер и изглед. Верни се на семејството во кое живеат и се премногу интелегентна раса.
Оваа раса е антиалергиска, покрај должината на нивното влакно може да се каже дека воопшто не се митари, лесно се прилагодува со други животни. Одлично е за со деца.
Прегледај го приврзокот 71225;)
Прегледај го приврзокот 71227
Малку оф топк- Ужасен фотошоп, сте можеле помош од некого да побарате....
--- надополнето: 30 август 2013 во 19:19 ---
Машки нема ни за леб :/ . Многу ми е мерак машко да чувам и + да го земам од мало до 40-50 дена. Нема ни да се купи вакво кафено... Имено барам машко хаска веќе 1 месец, мало, како наведов погоре, се јавив на 100 места само женски имаат.. ако има некој некаква информација ве молам да ме известите. Но несакам да е постаро од месец ипол... Благодариме.
никој нема да се најде што ќе подарува кутре од месец и пол... на сите им смачуваат кога ќе пораснат, а интересни им се додека се бебиња- реалност!

П.С. женка е подобра за чување (My opinion) од било која раса...
--- надополнето: 30 август 2013 во 19:22 ---
нема да зимам изгледа сега за на пролет најверојатно, иначе пошто тие нели се ловџиски, како се понашаат у град пошто ке го чувам да не знаеш?
Као ловџиски кучиња:) Се им е плен, имаат преголема енергија, им треба УЖАСНО премногу трчање ДНЕВНО. Ако можеш да си дозволиш секој ден по 3-4 саати да поминуваш во планина, само за они да се истрчаат, ондак за во град би биле супер, во спротивно- дистроери!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
никој нема да се најде што ќе подарува кутре од месец и пол... на сите им смачуваат кога ќе пораснат, а интересни им се додека се бебиња- реалност!

П.С. женка е подобра за чување (My opinion) од било која раса...
Јас барам да купам, не да ми го поклони некој ...

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Јас барам да купам, не да ми го поклони некој ...
Мојот пост беше дека се подаруваат, а за купување-тоа со сигурност има, само не си се заангажирал изгледа доволно.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Мојот пост беше дека се подаруваат, а за купување-тоа со сигурност има, само не си се заангажирал изгледа доволно.
Месец ипол барам, се се поголеми 4 месеци + . А женски има со лопата. Ми треба машко... во букмарк тулбарот само огласи и страни за миленици имам .. верувај заангажиран сум ептен.

Kajgana Shop

На врв Bottom