Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е во Кузман месечно?

Stiv e otprilika 3500 max,a Senic 4500. Neznam za falenje i radvanje kolku e jas pak Goce me primia bez vrski,onaka kolku da se zavrsi fakso :D

А во Стив и Сениќ колку е цената ?
Сениќ имав неколку другари , околу 4500 испод нема шанси , проблем со храната а тоа што е ван цивилизација тречипроблемитакодаље .

3350 во двокреветна.
3150 во трокреветна.

Кај има во Кузман трокреветни или тоа сето со врски ги зафаќаат одма?
--- надополнето: 30 август 2013 во 01:09 ---
Сениќ имав неколку другари , околу 4500 испод нема шанси , проблем со храната а тоа што е ван цивилизација тречипроблемитакодаље .

Да е Сениќ по некаде Центар, тепачка ќе има за место туку ај. Прашај дали годинава што помина имаше слободен кревет во Сениќ. Ако сака некој другарство, братство и единство во студентски одете во Сениќ одма.

Да е Сениќ по некаде Центар, тепачка ќе има за место туку ај. Прашај дали годинава што помина имаше слободен кревет во Сениќ. Ако сака некој другарство, братство и единство во студентски одете во Сениќ одма.
:pos: Повеќето фаќаат врски да не се паднат во овие соби :pos:
Ако сте три другари тогаш е топ.

Честитки до сите што сте примени... А оние што се у Гоце, не се срамете некад да викнете на кафе :)

:pos: Повеќето фаќаат врски да не се паднат во овие соби :pos:
Ако сте три другари тогаш е топ.

Ох мори мајко.. Не сум знаела.

Честитки и од мене и кој седе кузман нека се кажи ќе пијме кафе. :)

Океј до некаде си во право , ама во другиве демек нема дружење !? . Сениќ има и средношколци , читалната е таква што кога влегов прв пат се почуствував како да се вратив на првиот час на училиште , гледам ТВ ( браво) , тросед , кауч , фотеља што ли беше не знам само се сеќавам дека спиеше едно типче не е ни битно . Прозорите искршени , кога отидов да видам кај јадат толку пријателски ме гледаше таа што прима легитимација за дозволено јадење мислев да си останам и за вечера , ај не е битно него тоа што немаш избор , околу тебе нема ништо ни кај да купиш ни кај да прошеташ апсолутно ништо . Реалноста е таа за жал :)

Пријавувам и јас за Кузман, битно е да се дружиме :D

Шо бидна со списоциве, можеби два пати те има?

другар од 15 лица што знаев дека се на списоци сите до еден ги видов. Коинциденција? Не би рекол.
Твое е да си мислиш дека немаше врски годинава, јас друго си сфатив.
Ти во кој дом си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom