Me interesira so mislite vie spored vase mislenje dali ima sansi da vlezam vo studentski bez vrski ako imam prosek (7) a dvata roditeli ne mi se vraboteni?
Нема врска многу просекот, примањата ги гледаат најмногу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me interesira so mislite vie spored vase mislenje dali ima sansi da vlezam vo studentski bez vrski ako imam prosek (7) a dvata roditeli ne mi se vraboteni?
Зошто нема резултати? Ај ако има поставете линк.
кој те лажеше дека нема списоци. И кај СДСМ и кај ВМРО сум пишан.
Башка што 50 тина соби одат за советот на станари да си ги распредели.
Башка тоа што во Гоце ќе остават 100 места непополнети за да ги пополат со бруцоши.
Ne mi ja otvara stranata smestuvanje.mon.gov.mk ,dali e toa samo kaj mene ili ima i nekoj drugi vakov problem?
абе луѓе кажете кај се наоѓа министерство за образование, утре ми е последен ден за носење на документи пошто сум бруцош, ми треба пошто го заборавив кодот![]()
абе луѓе кажете кај се наоѓа министерство за образование, утре ми е последен ден за носење на документи пошто сум бруцош, ми треба пошто го заборавив кодот![]()
Утре нов конкурс за сместување во студентските домови
Министерството за образование и наука утре ќе објави нов оглас за електронско аплицирање за сместување во студентските домови, зашто е откриено дека околу 45 отсто апликации во првото пријавување биле со неточни податоци и поради тоа одбиени