A
Ali Pasha
Гостин
Мухарем Бајрами - како можел воопшто да стигне до Белорусија. Проста катастрофа, влегува во второ полувреме, нема снага ни за пет минути, пасовите ужас, трчањето како да гази на јајца, под итно да се отараси од клубот!!!
Мазнов - тотално разочарување, па овој дур до Спартак Москва ми се чини стигна.
Неби Мустафи - подобро да се пензионира што побргу, да имаме добри сеќавања од него, и да се ангажира во менаџментот на клубот. Капитенот не е веќе за фудбал.
Вреден асет на клубот се Јовановски, Положани, Емурлаху (најголем пропаднат талент-уживам да го гледам сепак), Белица.
Малку ме разочара и Егзон Бејтулаху, а го најавуваа како супер талент.
ЈасирСелмани, Бујамин Шабани и Бурхан Алиу, како да играт уличен фудбал. Треба под хитно Ѓоре да ги казни, секогаш кога ја силуваат топката без потреба.
Кога ќе се сетам колку навивачите на Вардар го плукаа Маневски, а тој не уби денес (искрено не би имал ништо против да игра за нас - силен, голгетер, добро управува со топката).
Со други зборови, се спасивме од пораз и денес!
Мазнов - тотално разочарување, па овој дур до Спартак Москва ми се чини стигна.
Неби Мустафи - подобро да се пензионира што побргу, да имаме добри сеќавања од него, и да се ангажира во менаџментот на клубот. Капитенот не е веќе за фудбал.
Вреден асет на клубот се Јовановски, Положани, Емурлаху (најголем пропаднат талент-уживам да го гледам сепак), Белица.
Малку ме разочара и Егзон Бејтулаху, а го најавуваа како супер талент.
ЈасирСелмани, Бујамин Шабани и Бурхан Алиу, како да играт уличен фудбал. Треба под хитно Ѓоре да ги казни, секогаш кога ја силуваат топката без потреба.
Кога ќе се сетам колку навивачите на Вардар го плукаа Маневски, а тој не уби денес (искрено не би имал ништо против да игра за нас - силен, голгетер, добро управува со топката).
Со други зборови, се спасивме од пораз и денес!