Тијана Дапчевиќ ќе ја преставува Македонија на Евросонг 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо има врска рано, касно...
Жената фино-лепо си пееше во предизборна кампања на ВМРО, нормално ова е награда. :icon_mrgr:
За 2015 ќе ги пратат заедно Наум Петрески и Миле Кузмановски. Од сите кои им пеат на кампањата, само уште тие 2ца не биле (заедно со Тијана, која сега ја праќаат). :icon_lol:

После уште еден круг. Владо Јаневски зашто беше прв, па после иде Каролина по 3ти пат, после Елена, па потоа е Калиопи, па пак Есма и така...

Dobrovece ja sam Tijana Dapcevic zivim u Srbije imam i nivno drzavjanstvo ali imala sam zelja da pretstavim Makedoniju na evrosong pa zato sad ovu godinu prestavljam nih a sledecu godinu cu moju milu srbija fuck mi se prekenja :tapp::tapp::tapp:

Мислам се плаќа 120000 евра за учество на евросонгов... зошто да ги плаќаме тие пари и да одиме таму да се брукаме не знам јас , сега пак избираат тие кој да оди на евросонг , и што ќе одат само овие што ги пишува по весници , извадиле цицка , го покажале газот , а од пеење ни п немаат , оваа не е дојдена во македонија цел живот пее српски песни и сега нас да не претставувала.:facepalm:

со 120000 евра што споменици може да се направат ама тоа е погрешни одлуки

и оваа ли не била прошетана, аман бе...

грехче е бе друже жалната не била никаде само по 60% од светот...:pipi:

него да не треба да донираме некаде по некој денар да треба жанава и да се опушти таму срам ке биде ако не се врати со 3-4 куфери нова облека :LOL:

Догодина Владо Јаневски нека оди со преработка на онаа руската што победи пред 4-5 години,12 место не ни бега.

Абе преку куров веќе, кој е волку ментално хендикепиран да ја прати оваа на евровизија?

и оваа ли не била прошетана, аман бе...

А до Копенхаген карта со WizzAir е само 1000 динари, :pos:

Него стварно... Ај сестра и, океј.. Добра песна имаа, ама за наши уши.
Е сеа оваа могуќе да не изненади? Мислам би било за Нобелова награда да влезе во втор круг.

А да и дадеме Македонски пасош на Софи Маринова?

Повише хејт од Бен Афлек за Бетмен и удривте ебаве, само да се мрчело.

Само мене ли ми е сеедно ?
Ионака пред време се знае кој е победник на euroshit'от .

Кој ли више не пратија на Евровизија...? Уште оваа фалеше...Немаме до сега едно еб...но 10 место освоено, а камоли повеќе...Што се брукаат не знам, посебно оние од кичестата и изветиперената МТВ да идат таму и пари да трошат само...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom