Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://stipendii.mon.gov.mk/rsslink/-/asset_publisher/9y5J/blog/id/4441320Кога че има резултати за во студенскиве?
Па најави се на smestuvanje.mon.gov.mk и кликни Проверка на податоци.
Горе со големи црвени броеви го пишува
--------
Инаку да го редефинирам моето прашање поставено некој пост погоре
Во некои документи се бара да се наведе дека сте студент и се бара број од индекс итн.
Но, што ако еве на пример некој се запишува на втор уписен рок ?
Документиве за во студентски треба да се предадат до 30.8.2013, а вториот уписен рок на факултетиве е од 3.9.2013 (а резултатите дури 11/12 Септември)![]()
Помагајте како да го најдам идентификациониот број од пријавата за во студентскиго запишав некаде и го загинав....
![]()
За прва година документиве треба да се достава во домот во кој што конкурираме ? Или пак во Кузман ?
Дали може тоа шо ви е идентификациониот број,да биде копиран т.е сликата да биде отпечатена со помош на Print Screen па потоа испечатена,битно е бројчето да се гледа нели ? Јас со братулед ми тука средуваме документи да се запише,па зел 2 молби,дали навистина треба 2 молби ? И велат дека ако не се под ред документите,шиткале надвор да се наредат на ред.и мене истото ми се случи , и си го побарав во министерство за образование и ми го дадоа ....
Дали може тоа шо ви е идентификациониот број,да биде копиран т.е сликата да биде отпечатена со помош на Print Screen па потоа испечатена,битно е бројчето да се гледа нели ? Јас со братулед ми тука средуваме документи да се запише,па зел 2 молби,дали навистина треба 2 молби ? И велат дека ако не се под ред документите,шиткале надвор да се наредат на ред.
Dokolku bidam priman vo pelagonija ve cekam site kajgandzii vo pelagonija na tursko kafe![]()
Site se pokaneti a koj e sloboden neka dojde .Кајганџиките барај ги ти си се запнал на кајганџиите![]()
а ако има некој шо не пие турко !?Dokolku bidam priman vo pelagonija ve cekam site kajgandzii vo pelagonija na tursko kafe![]()