Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Каде да најдам Пријавен лист за запишување на студенти и образец ШВ.20 (овој најверојатно го има во државен завод за статистика) само кој да иде :D

Да не знае некој за на Медицина што точно требa да се уплати и на кои сметки.. На страната на медицински пишува само 750 ден, a како што гледав по другите факултети на сите им е дадедо што како треба. :( Ако знае некој подетално да ми објасни :)

Значи вака денес ги објавија резултатите од Машински факултет,па сакам да се запишам на инсдустриски дизајн,но не ме примија.Ставив плус 2 други смера.После тоа видов дека сум примен на смерот Моторни возила,дали постои можност да се префрлам на друг смер каде што има слободни места ?

Хух....покрај партиципација од 100 еврушки,уште минимум 50 еврушки за глупости кои никогаш нема да ги видиме и користиме......

браво македонијо и јас те сакам :гомце: :facepalm:

Индекс и студентска легитимација од факултет се зимаат ? :confused:

Тие што се со кофинансирање наместо 100 треба да уплатат 200 евра така ?

http://www.eccf.ukim.edu.mk/ArticleContents/Potrebni dokumenti.pdf
ИСТОВРЕМЕНО
за упис на зимскиот семестар се поднесува: Потврда за уплата на 3300 денари...
Зашо ова го има на економски, а на пример го нема на ПМФ?

Бидејќи ние на ПМФ пишуваме на камени плочи, студиската програма ни е изгравирана на бронзена плоча висната во холот, а за разнесување на новости и известувања користиме археоптерикси. :D

Just a thought...

http://www.eccf.ukim.edu.mk/ArticleContents/Potrebni dokumenti.pdf
ИСТОВРЕМЕНО
за упис на зимскиот семестар се поднесува: Потврда за уплата на 3300 денари...
Зашо ова го има на економски, а на пример го нема на ПМФ?

:eek: Лани не беше толку голема сумата, еј крадци бе еј најмногу крадат

:eek: Лани не беше толку голема сумата, еј крадци бе еј најмногу крадат

Лани на економски беше 4500 (отприлика)...

Иначе Тетекс фан ^ тие трошоци на ПМФ се 1600, на Медицински се 1000, на Филозофски 2000....изгледа на Економски и Правен најмногу пари зимаат (ок, знам дека тоа не е ништо ново :D).

Лани на економски беше 4500 (отприлика)...

Што знам, не памтам ама мислам не беше до толку скапо а може и грешам. Најмногу зимат на нашите факултети, за секоја ситница се зима пари.

Индекс и студентска легитимација каде на факултетот точно можам да ги најдам?

И дали розев пријавен лист со денари административна такса (на уплатница-образец ПП 50) и Бел статистички пријавен лист за учебна 2013/2014 година од книжарница можам да ги зеам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom