Padroni di Roma
Aquile
- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 1.842
- Поени од реакции
- 2.108
Значи по гнаса тим од лузерпул нема.
Динамо Загреб 2 2,70 ризик тип и онака срање е понудава денес
Кај ти е уплатено?Moze ne e mesto tuka no da prasam imam eden tenis staeno na tiket i toj sto sum go stael da izgubi go predal mecot vo 3 set a mojov vodel vo 3 set a pred toa 1:1 vo setovi..Znaete kako ke mi ja racunaat ?
Najbitnoto ne sum go pisal MozzartКај ти е уплатено?
1 коеф.Najbitnoto ne sum go pisal Mozzart
Хрватска страна на ФБ вели за утре Пелистер-Металург 1:
U kladionici bet365 je kvota sa 2,30 pala na 1,62 i to zbog određenih razloga. Naime, goste su u ovom prijelaznom roku napustili vrlo važni igrači poput prvog golmana Pavlovica, 3 bitna vezna igrača Alomerovic, Ljamcevski i Ignatov, napadač Maznov i najbolji igrač Dragovic. Sutra će na golu biti vrlo mladi i neiskusan golman Efremov koji ima tek 20 godina. Dodatni problem za gostujuću ekipu je taj što dva vrlo bitna defanzivna igrača odrađuju kaznu zbog kartona i neće sutra nastupiti; to su Berisha i Gjorgievski. U sutrašnjoj utakmici gostujući trener ima na raspolaganju sljedeća 4 defanzivca: Dimov (19 godina), Dodevski (21 godina), Dzhinov (19 godina) i Mitrevski (21 godina). Dakle 4 neiskusna i mlada igrača + golman, to predstavlja veliki hendikep za goste i zato iskoristite ovu kvotu što prije jer će sigurno pasti. Kvota je trenutno 2,30 u Supersportu, a u Favoritu 2,10. Sretno svima koji prate!