Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Од тие што останаа, или Мартинез или Манџукиќ. За вториов потешко, за првиов ќе бараат многу пари.
Тоа се желбите, реалноста = Ето.

Ако Бејл вреди 120 милиони, ако Кавани вреди 65, Фалкао исто толку, Вејн Руни вреди 40 милиони и тоа без никакви дилеми.
Пишував за него, затоа што можеби повеќе од сите сакав да дојде. Ама човекот нема расчистено со самиот себе како прво, не знае што сака. Ако е задоволен да биде втора опција во Јунајтед, а навивачите да ја имаат загубено почитта од претходно за него, тогаш во ред.

А чекајте малце, Левандовски веќе е договорен за 2014 со Баерн или што се дешава? Знам излезе некоја вест пред 4-5 дена дека ќе тргнат по него ако не успеат со Руни...иначе и Манџукиќ не е лоша опција, мада не верувам Баерн да го дадат.

Сега најјаки ми се коментари:„ Ете го пак Мурињо со неговиот даблдекер...“, „Пак автобус ќе паркираат Челси...“, „..и мрмолецот ја виткаше чоколадата“...и слично. Зошто еднаш луѓето не можат да сфатат дека понекогаш мора да играш и малце подефанзивно, со повеќе претпазливост или како и вчера, да играш на нерешено (од старт се гледаше дека тоа е целта на Мурињо). Мада, искрено мислам дека и двете екипи вчера се задоволија со бод уште пред стартот на утакмицата.

А чекајте малце, Левандовски веќе е договорен за 2014 со Баерн или што се дешава? Знам излезе некоја вест пред 4-5 дена дека ќе тргнат по него ако не успеат со Руни...иначе и Манџукиќ не е лоша опција, мада не верувам Баерн да го дадат.

Сега најјаки ми се коментари:„ Ете го пак Мурињо со неговиот даблдекер...“, „Пак автобус ќе паркираат Челси...“, „..и мрмолецот ја виткаше чоколадата“...и слично. Зошто еднаш луѓето не можат да сфатат дека понекогаш мора да играш и малце подефанзивно, со повеќе претпазливост или како и вчера, да играш на нерешено (од старт се гледаше дека тоа е целта на Мурињо). Мада, искрено мислам дека и двете екипи вчера се задоволија со бод уште пред стартот на утакмицата.
Не може Лева да е договорен со ниту еден тим моментално зашто Борусија не дала зелено светло за преговори, сеуште не е на 6 месеци до истек на договор за да склучува договор со друг тим и да се пресели во истиот по истекот на постоечкиот договор.
Некаде се шпекулира дека ќе остане во Дортмунд и ќе го продолжи договорот, ако тимот сезонава вади добри резултати бар до Јануари, постојат шанси тоа да се деси, во спротивно у Јануар достапен е и за Вардар, секој може да му понуди нов договор па он да си одлучи каде ќе иде.

Баерн со втора постава ремизираше, ептен се спремија за во петок. Ко финале ЛШ да им е.:pos:

Мене ми е криво што не победија Баерн. Од аспект на навивач на Челзи подобро ќе беше да победеја, вака ќе знаат дека нешто не им штима и посебно ќе се сконцентрираат :)

Сепак за тој меч од наша страна се ќе зависи од Мурињо. Ако пак го стави Шурле или некој таков играч во прв тим ништо нема да видиме.

Баерн со втора постава ремизираше, ептен се спремија за во петок. Ко финале ЛШ да им е.:pos:

Батали тоа резултатот Швајни ни се повреди. Торлакот на клупа не го одмораше ниту пак го извади во второ се додека не се повреди :facepalm:

Не може Лева да е договорен со ниту еден тим моментално зашто Борусија не дала зелено светло за преговори, сеуште не е на 6 месеци до истек на договор за да склучува договор со друг тим и да се пресели во истиот по истекот на постоечкиот договор.
Некаде се шпекулира дека ќе остане во Дортмунд и ќе го продолжи договорот, ако тимот сезонава вади добри резултати бар до Јануари, постојат шанси тоа да се деси, во спротивно у Јануар достапен е и за Вардар, секој може да му понуди нов договор па он да си одлучи каде ќе иде.

Lewa si se dogovori so Baern, ne treba da gi prasuva Dortmund za toa.Dortmund ne ostava da se realizira transferot,za pregovori ne moze da zabranat.
(Si ima potpisano dogovor kako sto potpisa Gotze skrisno,i normalno mora da go pocituva)

Toj zema sega 3 pati pogolema plata(4,5 milki).Ke ostane do kraj na sezonata.

Javno izjavi deka ke odi vo Baern,deka za nego e momentalno najdobriot klub i deka gi odbil Manchester,Real i uste nekoja ekipa.

I Gotze ne bese "dogovoren" pa dojde.

Rooney se dvoumi 2 godini veke,Lewandowski jasno i glasno kaza kaj saka da odi pa zatoa ne go pusti Watzke(isto Watzke ova javno go kaza).Otvoreni mu bea vratite ako sakase vo drug klub.

Vaka stojat rabotite od germanskite izvori, a ne od ekipa,sportski,nesportski itn.

Pozz..

Голем кикс со Фрајбург, Пеп тимов ни го направи за никаде. Ах, златен Јуп.
Да не може една килава екипа да победи. Па и Швајни ни се повреди, не се знае дали ќе игра против Челзи.
Не играме убедливо, се плашам за понатаму. Но, барем сигурен сум дека ќе го потопиме Челзи, 3 комада ќе попијат ко ништо. Да им вратиме за финалето на Алианц!

УБЕР АЛЕС!

Да се придружам многу ми е кејф што го продадовме ова дрво дрвосано и Торес е злато за овој .

Јас па им се чудам на овие од Челзи во фан клубот нивни се испопалија по овој , незнам што видоа во него .

УБЕР АЛЕС !

ИБЕР*
--- надополнето: 28 август 2013 во 00:12 ---
Иначе Бамфорд дал гол за МК Донс а потоа и жолт картон против Сандерленд.

1150161_503927796367699_901133429_n.jpg

Јас да му честитам роденденот т.е 24 тиот роденден на нашиот Цезар па вие прајте си муабет понатака , подобро Цезар да пишам оти тоа презимето ќе му го згрешам ниту знам да го пишам ниту знам да го кажам (пластичен фан) . Уште многу успеси да реди и уште долго да остане во Челзи . Се најдобро :)

Нека му е честит роденденот на Азпиликуета, многу ми се свиѓа играта на овој играч, се надевам дека ќе добие поголема минутажа кај Мурињо.
tumblr_ms102rE9zx1r9vg1go2_250.gif

Нешто новости околу Торес во Интер има нешто? И колкава плата зима кај вас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom