Германски навивачи се тепаа со полицијата во одбрана на македонското знаме! (ФОТО+ВИДЕО)

• Креатор на темата Креатор на темата LetMeSea
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сега не измислувај и ти приказни, од каде знаеш, да не си се омажил со Германец?

Не не скраја да е тоа не сум педер, ама видиш не размислив дека сега и педерите од форумов ќе се заинтересираат хаха
А знам пошто искочив вчера до Хавана ги видов Немциве и нашиве фуфици како реагираа околу нив..

Не не скраја да е тоа не сум педер, ама видиш не размислив дека сега и педерите од форумов ќе се заинтересираат хаха
А знам пошто искочив вчера до Хавана ги видов Немциве и нашиве фуфици како реагираа околу нив..

Нешто налик нашиве кога си го кршат јазикот во друштво на странкиња. Исти курац ти е, само различно паковање. Македонче си е Македонче.

Абе Sussaro, што си отвораш втор јузер и си се согласуваш сам со себе, мислиш ние нафта пиеме? Нашите девојки никогаш не би реагирале на некој само затоа што е странец. Тој мора да биде, фин, културен, начитан, воспитан, џентлмен, националноста нема никаква врска. Ако сака нека е и од Њујорк нема да бидат со него по секоја цена, а и од Смојмирово да е ако е добар човек тие ќе молзат овци и ќе прават сирење во мандра. Не си прави бајрам со паметот. Ти не си бил никад у Хавана. И немаш видено женска во живот освен на порнич. Лажеш-сушиш.

Нешто налик нашиве кога си го кршат јазикот во друштво на странкиња. Исти курац ти е, само различно паковање. Македонче си е Македонче.

Да беше барем така, најтрагично е што нашиве во автобус ќе ги скршат стаклата лупајќи да бидат приметени од охриѓанки,битолчанки, не па германки, од гомно подоле се прават да бидат забележани. :icon_mrgr: Али многу јадно му беше ова на другаров, во фазон "Има ли некоја курва да забавува 7 Германци за да не изгледаме како педери" само во поблага форма кажано. :)

Една македонка се има веќе капарисано за член на УГЕ, и тоа момчето е еден од повлијателните во групата :D И во Германија си живеаат :D

Да беше барем така, најтрагично е што нашиве во автобус ќе ги скршат стаклата лупајќи да бидат приметени од охриѓанки,битолчанки, не па германки, од гомно подоле се прават да бидат забележани. :icon_mrgr: Али многу јадно му беше ова на другаров, во фазон "Има ли некоја курва да забавува 7 Германци за да не изгледаме како педери" само во поблага форма кажано. :)

Јас вакво нешто немам видено, нит чуено. Да не помисли Суси дека дупли јузер имам и сама со себе се согласувам, тука ќе ја напуштам дискусијата :icon_mrgr:

Oн и вика дека е навивач- она се подмочува, да и го каже тоа некој ојле-доје од Скопје, може шлајм у муцка да испие.

И не е исто машки со странкињи и жени со странци, не пробувајте да го рамните тие две ситуации. Ние се палиме на странкињи пошто се раскалашени и дека има можност да ебеш без поголем напор.
Ако некоја скопјанка сака “раскалашен’’ дечко, може да го најде и во бурекџилница во Скопје.

За курварлукот лесно се наоѓа оправдание, ама немојте со овие басни сеа да се вреѓаме

А носат македонски знамиња на нив дур се керебечат со швабеве?
Прашуем за да има некаква врска со насловов на темава, зошто муабетов погоре ми е многу глуп :D

А носат македонски знамиња на нив дур се керебечат со швабеве?
Прашуем за да има некаква врска со насловов на темава, зошто муабетов погоре ми е многу глуп :D
Не. Наместо да стенкаат ах ах, имаат измена во репертоарот Fuck Greece! во чест на Германските навивачи :D

Не. Наместо да стенкаат ах ах, имаат измена во репертоарот Fuck Greece! во чест на Германските навивачи :D

Можеби и некоја од нивните за на трибина,ќе си ги прилагодат на типичен женски вокал,додека се тука.

Ke ja ubacime lea vo kajgana crew? :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Хахах, нема појака екипа од нашава на Кајгана :D
Фактот говори - 188 страни коверзација помеѓу членовите од фан клубот ФК/РК Вардар :icon_mrgr:
Kajgana crew бе :pos:

Појдоа ли Комити вечерва во Солун за браќата, а не само да се фалат со нив од пред компјутер?

Појдоа ли Комити вечерва во Солун за браќата, а не само да се фалат со нив од пред компјутер?

Не еве се криеме по дома сите.
Информирај се прво па збори, утакмицата ќе се игра пред празни трибини казнети се ПАОК.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom