Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
Управо наша што си на небесата нека се свети името твое нека биде вољата твоја
А јас мислев нашите се глупиДа ти нудат 60 милиони за Руни и да кажеш "Пер малце се, што знам некако Руни до сега изигра една од најневеројатните сезони во последни 20 години, па покрај 60м. може да ни го дадете и најдобриот играч во сезоните во кој што освоите Европски титули" треба да си :
A) Не во склоп со реалноста
Б) Да го сакаш Руни како син
А со оглед на тоа што Руни пред некоја година бараше да си иде пак треба да не си во склоп со реалноста да го обожаваш и да одбиеш 60м.
Можам да замислам уште колку дебилни трансфери сме се обиделе да направиме низ годиниве ама за цела среќа пропаднале. Овие ако не понудиле 100м за Модриќ пред некоја сезона еве на..
Батали ти тој муабет ако овој вреди волку колку вреди овој ?
Ако Рон Џереми, стар, влакнест, дебел може да ебе преку 100 женски во една година како јас да не можам да ебам 50 ?
--- надополнето: 27 август 2013 во 17:03 ---
А и тие играчи што ги спомна не вредат толку. Можеби биле купени за голема сума ама тоа не значи дека вредат толку. А и Оскар не беше купен за 40м.
Ако Рон Џереми, стар, влакнест, дебел може да ебе преку 100 женски во една година како јас да не можам да ебам 50 ?
Е па не може.
Ако Бејл што нема освоено ниедна титула со Тотенхем вреди 90м зошто Трнбал да не вреди 220м со освоени многу повеќе титули ?
Не се споредуваат така играчите. И Вилијан и Нејмар и други такви играчи се претплатени ама тоа е.
Претплатени на Авон се, се шминкери наместо играчи во денешно време
Преплатени де. За евентот го видов во групата ама не ќе биде лошо да се смени местото. Иначе пошто ти ги хејташ Ајриш, за вакви финалиња најверојатно нема да прават проблем![]()