Со кого се познавате од форумов?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010

Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш. :D

Иначе... The Edge^ Roten 96 pumaval ToXic_ - сите ми се генерација. :D Потоа, со Iceboy имам поминато еден ден во Велес, кога бев на натправар математика. Со Логикс имам јадено сендвич во Струмица, Гробар Мкд го гледав како игра футсал, кај нас и се поздравивме... И тоа.. Други не ми текнуват..

Може и дрогирашот, хелекс па и RickyLFC9 (има роднини кај нас) да ги знам, ама да не знам оти ги знам. :D
Да го додадам и Slash II, кој денес го "запознав".

То ест го знам од порано, ама денес дознав оти сум го знаел. :D

Edit: Ооо да... Исто и Aleks181. Со неа пораснавме тука во маалото, а вчера дознав под кој ник чепка по форумов. :D
Тука мислам оти сум го испуштил reddevil4ever го имам гледано како игра фудбал на турнирот во Валандово. :D

За RickyLFC9 веќе е официјално, преги случајно го сретнав на факултет заедно со goodlife_filipsis. Набирзнка само се поздравивме и 2 мубаети се на се, оти обврски денеска цел ден трчкање, ама здравје од септември ќе седнеме на кафе или сендвич. :D

Член од
11 април 2012
Мислења
4.738
Поени од реакции
5.494
Чек и јас да пишам кој познавам на форумов :)
Stefan-kobe , bebush , AceCaleb , Pat Bateman , Plavooka , Natural-girl , Грејвдигер
епа толку се засега се надевам ке има повеке во блиска иднина
ај да надополниме
karamela123 , J.Bourne , TheWhiteMamba , Sky , Acid
има и уште некој од фудбалериве ама не сум сигурен кој е кој па не го ставам на списоков :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Со Franscoa

Испадна дека е детето кому му ја давам едната слушалка од телефонов за да слуша музика дури си идиме од Битола за Прилеп :eek:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283
Ги запознав истиве и јас вчера плус Velvet She, беше и Тончи, а и Сусаро на кратко се појави.

Бубамарата како што ја замислував иста излезе дека е :)

Saladin e првиот што не ме праша туку побара потврда дали од таму ми е никот (y) Арно што потврди дека не е Галеб, али ме зезна со линков што го стави, требаше да оставиме да видиме дали ќе се појави друг што го знаеше ликов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom