Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не видов др тема за помош со софтвер па ке си прашам тука.

http://prntscr.com/1mzqt1

Преинсталирав торент и повторно не сака да спушта. 100 различни филмови ставив само 1 успеа да се спушти.

според сликава,ај провери да не си сменил каде ти ги симнува.ако не си менувал фолдер за даунлоад,тогаш сигурно имаш фајрвол што го блокира и би требало да ти се појавува долу во облаче.ако и тоа не е,избриши го целосно (заедно со регистри клучевите за него) и после инсталирај пак

Зошто Википедија нејќе да ми се отвори? Пробав и со Хром и Опера и нејќе да отвори.

Зошто Википедија нејќе да ми се отвори? Пробав и со Хром и Опера и нејќе да отвори.

Ти излегуваат реклами на секој клик? И едно другарче ми се жалеше, кога влегов преку тимвјувер, само реклами на секој клик излегуваа. Му реков да направи фул скен со авастот и да исчисти со ццлеанер. ПРобај ти направи го тоа.

Ти излегуваат реклами на секој клик? И едно другарче ми се жалеше, кога влегов преку тимвјувер, само реклами на секој клик излегуваа. Му реков да направи фул скен со авастот и да исчисти со ццлеанер. ПРобај ти направи го тоа.

Нема никакви реклами, само пишува: "This webpage is not available". Пробав и со CCleaner го исчистив Хромот и нејќеше. Потоа си викав да ставам Опера може ќе работи, ама и таму истото. Да не е до интернетот(ONE)?

Нема никакви реклами, само пишува: "This webpage is not available". Пробав и со CCleaner го исчистив Хромот и нејќеше. Потоа си викав да ставам Опера може ќе работи, ама и таму истото. Да не е до интернетот(ONE)?

До провајдерот е најверојатно.

ај пробај на гугл да напишеш википедиа,па преку линк од таму да отвориш

ај пробај на гугл да напишеш википедиа,па преку линк од таму да отвориш

Нејќе никако, пробав и така, пробав и директно. Сигурно од операторот е.

EDIT: Еве одговор од ONE FB:
DNS серверите се прилагодуваат, штом ќе го решат колегите проблемот ќе ве известиме.

До нив било. :)

И сеа ќе чекаш да ги поправат ОНЕ днс-ите ?

Ајде зимај користи ги овие и глава нема да те боли
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom