Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Преубава е :pos: што моторче е усвари пошто не се познава?

па од шо е убава ја давам за 130 :icon_lol: лингбенг 125 во документи а ваква е :)
Imagen%20012.jpg

па од шо е убава ја давам за 130 :icon_lol: лингбенг 125 во документи а ваква е како нова :)
Imagen%20012.jpg
Ахамм ... јас имав прв скутер ваков зелен 50ка лингбен :)
го заебав во преносот и го дадов за 100 евра

Некој ако сака да ми одаде мислење за Keeway Focus 50 cc,кај да најдам и колку пари е нов?Фала унапред. :)

Некој ако сака да ми одаде мислење за Keeway Focus 50 cc,кај да најдам и колку пари е нов?Фала унапред. :)
Фокус името веќе не се користи одамна
новото име им е ф-акт, јас имав ф-акт рејсинг и бев задоволен, 2тактна машинка, троши до кај 4 и нешто ситно

Сега нови ги продаваат во динамикс, провери дали имаат пад на цените мада јас кога бев последен пат пред околу 2 месеца имаше
RY-8 - 990 евра
Новиот модел на f-act EVO - 1190 евра
го имаш ево-то и во мотомаркет мислам сеуште и во максимамото ли така некако се викаше
цената е иста

RY-8 е со истите пластики истиот дизајн како претходниот ф-акт, фокус ... само фарот е друг
а ево-то ти е комплетно редизајниран модел

јас на твое место би го купил од динамикс, сервисот им е добар

keeway+ry8.jpg

keeway-fact-evo-noir-avant-gauche.jpg

nema vrska drugar ti mozi na son da vozi so 3.5 litri :) ili ti kazuva tebe taka ispod 4 na gla zastani nema da ja namalis
Така де ... мене кивеј ми трошеше 4 а не па априлија што оди скоро дупло побрзо од него
и гас до даска тешко дека го вози дечкото и дека му троши 3.5 тоа ни на сон

Дефиниција за подфорум за скутери на Кајгана - место каде априлиите трошат 2,5л, одат 90 фабрички, кинезите не чинат, и секој го има „тој еден другар“ што има скутер со перформанси на кои можат да подзавидат дури и тјунерите во Stage 6 Racing Team.

Така де ... мене кивеј ми трошеше 4 а не па априлија што оди скоро дупло побрзо од него
и гас до даска тешко дека го вози дечкото и дека му троши 3.5 тоа ни на сон
Дефиниција за подфорум за скутери на Кајгана - место каде априлиите трошат 2,5л, одат 90 фабрички, кинезите не чинат, и секој го има „тој еден другар“ што има скутер со перформанси на кои можат да подзавидат дури и тјунерите во Stage 6 Racing Team.
Баш како шо вели ронон секој има некој другар шо му троши многу малку сум сменил многу веспи досега еве торте знај реално испод 4 само 4тактен баотиан спиди си троши 2,5 литри (оние како приврзок за клучој) а двотактна машина испод 4 нема... моментално возам кит mhr на бенели и сум блиску до априлиа со потрошувачката ама терам до 110+ крајна...

Баш како шо вели ронон секој има некој другар шо му троши многу малку сум сменил многу веспи досега еве торте знај реално испод 4 само 4тактен баотиан спиди си троши 2,5 литри (оние како приврзок за клучој) а двотактна машина испод 4 нема... моментално возам кит mhr на бенели и сум блиску до априлиа со потрошувачката ама терам до 110+ крајна...
Колку троши бенелито и кој модел е ?

јас сум сега презадоволен од кимко супер 8цата ... и во квалитет и во потрошувачка, 2 литри ми троши 2 тактен, со двајца 2.5 некаде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom