Струшко Октиси - спречена изградба на црква

• Креатор на темата Креатор на темата TheMayor
  • Време на започнување Време на започнување
Важно вчера ни кажаа дека Бранко е крив..
Ја знаете онаа , додека двојца се караат , третиот си користи... у меѓусебна војна сме ние македонците, додека козоебачите не имат напупено doggy style и спремат bukkake ..

Како што е редот, оние што протестираа пред општина Центар треба да се организираат и да отидат до Октиси. Или можеби ќе бидат презафатени со изборите?

Aлооооооооо блокираат изградба на црква,не ми се верува што гледав во оваа моја чудесна земја:(

pa ova i ne mi e cudno sto se cudite demek prv pat se slucuva??
pred 1 godina na kaleto sto se desi ???
navivacki grupi se tepaa?
ne dozvoluvaa crkva da se pravi alooo!!!!!
ama nema veze od sabajle na sitel samo za grcite kako sme im peele pesni kazuvaat
SVESTI SE MAKEDONIJOOO SVESTI SE

Aлооооооооо блокираат изградба на црква,не ми се верува што гледав во оваа моја чудесна земја:(
Па нормално ќе блокираат, кога се им е дозволено у оваа ебана држава.
Кога нашите глаучи се со спуштени гаќи секој ќе ги ебе.......пошо најбитен им е полниот џеб.

Како што е редот, оние што протестираа пред општина Центар треба да се организираат и да отидат до Октиси. Или можеби ќе бидат презафатени со изборите?

Таму не даваат сендвичи ;)

Октиси некој локален може да објасни таму мислам мнозинство се торбеши односно нашите браќа македонци муслимани.

....по се изгледа државата има суверенитет само во центарот на Скопје....само таму можат да прават што сакаат и покрај револтот на граѓаните....за се друго најверојатно е надлежен Мали Али

Сега моментално прават список кој со што сендвич јаде дали со стек или виршли...ќе видите после каков лом ќе прават...у WC !!!:свиркам:

Битно,ако не се договорат дебилите за 24 декември,ќе има избори на 13 октомври..тоа е битно и хитно. Ова пичкин дим е гола вода..кој се замара.

Кај се сега „верниците“ од Центар или од партија се загрижени за нивната безбедност па не ги праќаат во Октиси?

....по се изгледа државата има суверенитет само во центарот на Скопје....само таму можат да прават што сакаат и покрај револтот на граѓаните....за се друго најверојатно е надлежен Мали Али

србите си имаат Београдски пашалук , а ние си го имаме Скопскиот пашалук ....тоа само ќе ни остане по се изгледа

србите си имаат Београдски пашалук , а ние си го имаме Скопскиот пашалук ....тоа само ќе ни остане по се изгледа

Кое Скопје? Ај излези надвор, погледај од околу да видиш дали има едно нашинско село.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom