Добра апликација за во случај да се изгуби телефонот

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
252
Незнајав каде да отворам тема или во која тема да пишам, па овде ке отворам

Барам апликација која што одкако ке се инсталира на телефонот преку интернет на пц да можам да гледам каде се наогја и слично
сум симнувал 2-3 ама ништо не ми испадна не биде

Ф

Флеш

Гостин

Барам апликација која што одкако ке се инсталира на телефонот преку интернет на пц да можам да гледам каде се наогја и слично
Оваа ти ја препорачувам !!!! најдобра апликација која сум ја инсталирал досега .... бежично пренесување на податоци од компјутер,ако го изгубиш телефонот,да го најдеш ... 100 работи на едно место ... :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485

А да напишеше што телефон имаш? :)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Оваа ти ја препорачувам !!!! најдобра апликација која сум ја инсталирал досега .... бежично пренесување на податоци од компјутер,ако го изгубиш телефонот,да го најдеш ... 100 работи на едно место ... :D

Airdroid е супер ама како ќе се конектираш преку airdroid ако го немаш телефонот???

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
прашај у мвр, они се по таквите апликации:icon_lol:

Ф

Флеш

Гостин
Airdroid е супер ама како ќе се конектираш преку airdroid ако го немаш телефонот???
доволно ти е facebook да имаш ...... се пријавуваш итн .... ќе си видиш процедура .... лесно и едноставно е ....

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
доволно ти е facebook да имаш ...... се пријавуваш итн .... ќе си видиш процедура .... лесно и едноставно е ....
Операција успешна.
Ја досега само преку вифи го поврзував, со скенирање на кодот...
Фала

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
252
А да напишеше што телефон имаш? :)
Xperia x8
--- надополнето: 25 август 2013 во 02:03 ---
Cerberus, prey....etc
Cerberus ми изгледа супер, но за 2.3 и нагоре е а мојот е 2.1 и немже да се апдејтира , а за Преј не ми изгледа нешто тоа што го барам, неможам преку пц да отворам на страна и да гледам каде ми е телефонот
--- надополнето: 25 август 2013 во 02:04 ---
не ми го наогја, дали треба да имам вклучено вифи или гпс

Член од
3 октомври 2011
Мислења
67
Поени од реакции
11
Јас ја имам инсталирано XtraSEC и ја имам испробано и супер си работи. Телефонот можеш да го следиш на нивната веб страница (откако ќе креираш сметка), да вклучиш интернет со испраќање на порака од друг телефон на својот итн. (Повеќе можеш да прочиташ на Гугл Маркетот.)

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
252
Јас ја имам инсталирано XtraSEC и ја имам испробано и супер си работи. Телефонот можеш да го следиш на нивната веб страница (откако ќе креираш сметка), да вклучиш интернет со испраќање на порака од друг телефон на својот итн. (Повеќе можеш да прочиташ на Гугл Маркетот.)
супер да но како што кажав имам 2.1 андроид верзија а на оваа а жал и треба
Requires Android
2.3 and up
--- надополнето: 25 август 2013 во 02:22 ---

ми изгледа добра, сега ке ја инсталирам но да прашам дали треба да вклучам гпс или нешто друго за да може да видам каде ми е телефонот на интернет и даил ми треба вифи за да се регистрирам пошто моментално нема вифи тука кај што сум 1-2 недели

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
252
Мислам да. Пробај, експериментирај.
за жал не, ке чекам додека ке можам да фатам пак вифи(1 нед), темата си ја нека можеби и на некој друг ке му притреба а и можете уште да давате предлози засега аирдроид ми се засвига но можете и друго нешто да предложите поздрав

Член од
3 октомври 2011
Мислења
67
Поени од реакции
11
супер да но како што кажав имам 2.1 андроид верзија а на оваа а жал и треба
Requires Android
2.3 and up
--- надополнето: 25 август 2013 во 02:22 ---

ми изгледа добра, сега ке ја инсталирам но да прашам дали треба да вклучам гпс или нешто друго за да може да видам каде ми е телефонот на интернет и даил ми треба вифи за да се регистрирам пошто моментално нема вифи тука кај што сум 1-2 недели
Ти одговорив и на Xperia X8 темата кај што бараше помош за инсталирање на нов Rom. Доколку успееш да го инсталираш тој Rom нема да имаш проблем да ја користиш оваа апликација.

Kajgana Shop

На врв Bottom