Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака ги игнориравме и пред 15 години и ни се осакати Западниот дел на државата, сами сме криви за се и сешто,ево не гледаш дури ни на форуми не смееме да дебатираме..![]()
Не дека ако напишам нешто дека ќе променам, ама мое лично мислење дека тие истите што го ваде и палеа знамето немаат никакво почитување кон манифестацијата и само грекаат без потреба. Смешна е помислата кога Албанец ќе спомне за почитување на законите, кога самите се против оваа држава и нејзините закони.
puno Искрено, мака ми е да на секоја тема само да бараш правда и да се бориш како Албанците се онеправдани во оваа држава кога секое мислење ти е фалично и без врска. Ако се водиме од демократските начела освоени од ОНН и други светски институции вие како малцинство имате 1000000000000000000000 % повеќе од тоа.
СеЉо е само обично говедо кое само знае да се заканува со сепаратизам и националиaм, нека продолжи слободно. Стружани, ако не сега еден ден ќе вратат за се.
Како што кажа еден пратеник во Сообрание припадник на Турската заедница во Македонија: "Или освестете се или вратете си се од таму каде што се симнавте, од планините..."
Ирелевантно е тоа како ти ме кваливикуваш, не се разликуваш од типичен смртник кој неистомислењета ги третира како фалични, и безврска, ставен во нашиот контекст сосема разбриливо, вистинско чудо е да растеш во Македонија а да немаш некоја фобија или омраза....ова го мислам за сите, но особено за вас.....
Нема што, хипнотизирани сте дека Македонија е на Македонците, и човекот кој ве хипнотизирал нејќе да го каже клучот за да се будите, ако не вие сте го *голтнеле* и нејќете да се будите.....
Јас не сум Македонец имам пишано во повеќе теми, али ипак живеат тука и ја почитувам колку, толку оваа држава и нејзините симболи. Она здебеленото, задржи си го за тебе, продавања муда за бубрези од страна на Албанци ми е мака.
А твојата матична држава гледам ептен е отворена е за другите малцинства.
А бе не ме интересира дали ќе биде на албански или на швабски, тоа не ми го менува животот вооптшо, камоли да ми го подобрува.......
Но да претпоставиме дека ме интересира....
И да претпоставиме дека законски Сеља може да воведе и албанскиот, дали вам ќе ви пречи тогаш???
Мое мислење е дека треба дебата за тоа зошто вам ви пречи албанскиот, а не затоа што некој бара албанскиот да се употребува во некоја манифестација....
--- надополнето: 22 август 2013 во 18:57 ---
Немате капацитет за дебатирање, затоа што автоматски се подигнувате на повисоко ниво, и глумите демек немаме со кого да дебатираме, и веднаш почнувате да навредувате ниско по секаква основа, затоа се затвараат теми...
И така скоро никој не ги слуша поетите шо брблат. Повеќето идат тамо за да ги сликат. Или грешка сум?
Овде не се работи за поетите и поезијата...
знам, ама па ништо не мења