Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што ја да му ја мислам,они таму нека си мислат.Имам други проблеми јас,на тие повеќе мислам.
Незнам да ти кажам, цел ден ме врти коленото ради тоа, настрана ми моча и еве вечерва сон не ме фаќа, цела вечер се препотувам и се превртувам во креветов, не можам да заспијам. Цело време тоа ме секира.што мислите вие за овој акт од страна на владата и војската ? Премногу мртви... отруени невини луѓе..бебињата.....ваши мислења ? како го осудувате овој чин ? :S![]()
PP
Незнам да ти кажам, цел ден ме врти коленото ради тоа, настрана ми моча и еве вечерва сон не ме фаќа, цела вечер се препотувам и се превртувам во креветов, не можам да заспијам. Цело време тоа ме секира.
Траурно е!колку само трогателно...
Траурно е!
Без гајле... прифатено еизвини..!
што мислите вие за овој акт од страна на владата и војската ? Премногу мртви... отруени невини луѓе..бебињата.....ваши мислења ? како го осудувате овој чин ? :S![]()
PP
Hang tough ! Од задапњачки сценарија само за таа пуста нафта, излегоа од колосек многу ствари и право ми се гади.
Видовте у Египет шо се деси .. Упс шо се дешава уствари !? Афтичка пролет - Пада влада - Мубарак у затвор - Пљачка пар месеци - Нема пари - Новите не чинат - Пак ѓурлутии - САД крева раце, не се мешале сега. Well that escalated quickly !![]()