Зошто 196 стари ергени не сакаат Руска п...а

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.606
Поени од реакции
15.409
Локација
Skopje
На огласот за бесплатен пат во Русија и Украина, за избор
на бесплатна путка и свадба од 200 кандидати,одбиле 196.
Зошто македонските стари егргени не сакаат Руска путка.
Очекувам одговори со кои ќе ги премислиме овие посни деца,
---------------
Па да почнам јас, е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,јас ќе бидам втор
ајде навали народе сега.......................................Затоа што........

Ќе им јадат леб веројатно затоа.Кај научил стар ерген со жена..он научил да рмба,скита како куче и пие.
А башка и многу им мрда на русинките мераклики се..ќе падне брука у село..А у село брука ако ти падне на врат,подобро да се обесиш,него да живееш со неа. :pos:

Ќе им јадат леб веројатно затоа.Кај научил стар ерген со жена..он научил да рмба,скита како куче и пие.
А башка и многу им мрда на русинките мераклики се..ќе падне брука у село..А у село брука ако ти падне на врат,подобро да се обесиш,него да живееш со неа. :pos:

Ова од искуство го велиш ?

Затоа што и до сега не вишле женска путка,навикнале на онаа
подигни опашка и клај-клај.................... и страв им е од промени

Ова од искуство го велиш ?

Не,не сум женет,а и не сум од село.Него знам каков е народот,хоби и опсесија му е да оговара,да се смее на друг итн. Посебно важи за селата каде секој се знае со секого.

Не,не сум женет,а и не сум од село.Него знам каков е народот,хоби и опсесија му е да оговара,да се смее на друг итн. Посебно важи за селата каде секој се знае со секого.
Ова да,имало случаеви каде и децата или старите жени од село -новианарки како што ги нарекуваме кај нас стоеле и ноќе под прозор за да видат некој сочен детал.

Веројатно дека руските путки се како Москвич! Многу трошат, раздрмани се цели, амортизирани, многу километри имаат поминато а и не знаеш кога и каде ќе те остават:D:pos:

Изгледа обратно е! Русинките и украинките не сакаат да дојдат овде! Која би сакала да заглави овде! Смислено да дојде во пропаст!

Нејќат сидашки ебате беља... од русија .. нека оди у пустец нека им купи по каталог некоја и чиста работа, ебате дегенот ебате ...

Изгледа обратно е! Русинките и украинките не сакаат да дојдат овде! Која би сакала да заглави овде! Смислено да дојде во пропаст!

Од тука се живо и диво бега па тие ќе се стегнат тука да дојдат ,жими к...в

не берете гајле- ште си потрсат тиа жени от село - кои се без претензии за надворешен изглед, интелект и години :icon_mrgr: жени кои не пребираат:pos:

file.php

На огласот за бесплатен пат во Русија и Украина, за избор
на бесплатна путка и свадба од 200 кандидати,одбиле 196.
Зошто македонските стари егргени не сакаат Руска путка.
Очекувам одговори со кои ќе ги премислиме овие посни деца,
---------------
Па да почнам јас, е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,јас ќе бидам втор
ајде навали народе сега.......................................Затоа што........

Друже не е проблем имањето немањето п..ки во Македонија па да се оди во Украина или Русија. Има и тука како викаш п..ки ама нема такви што сакаат на село да се мажат.
Бате бељата боље ке р мба 2 смени у конфакција него да копа на нива и да молзе крави !!!! И сега демек ајде правац Русија таму ке најдеме наивни , жими таквоото , они нафта пијат! Па нивниот стандард е едно 2-3 пати подобар од нашиот , за каков андарк би иделе овде?
Море веке ни од Пустец не идат а не од Украина , му се еба мајката на селото , никакви екскурзии не го спасуваат ! Вакви идеи се само за чешање јазик ништо повеке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom