Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Имам Samsung Galaxy S и најдоле на екранот ми пишува безбеден режим, а веќе неколку дена имам проблем со телефонот де ќе се изгасе наеднаш а после па пак е се во ред, што може да е тоа, како да го изгасам?

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
252
тоа значи дека кога си го вклучувал си стиснал и на некое друго копче држејки или слично, го има и на некои други телефони как на пример на Xperia X8 кога се вклучува држиш на мени копчето и се вклучува во безбедносен режим

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Јас како тазе корисник на Andorid да ве прашам за совет дали да ставам антивирус или не? И ако да, кој го препорачувате? :)
Поздрав

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
^ Не. Немаш потреба од такво нешто.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас како тазе корисник на Andorid да ве прашам за совет дали да ставам антивирус или не? И ако да, кој го препорачувате? :)
Поздрав
не не, немој :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми треба ништо за заштита? И препорачај ми некои интересни апликации :D
нц, само ќе ти троши батерија :)

од корисни маст хев апликации, стави си Clean Master, за бришење темпорери фајлс, кукис, срања такви. Viber, Skype, Instagram сигурно те информирале веќе. Runkeeper ако трчаш, возиш точак, за следење на физичка активност. Од браусерите јас го користам Dolphin, најбрз ми е, Мозилата ем фаќа место ем не ме бендисува. Sky.FM и TuneIn Radio, првово имаш секакви канали, второво ги има сите можни радија во светов. Tapatalk стави си за да си го листаш форумов, платформа за форуми е ова. Zedge за рингтонови, позадини.. Автобуси Скопје е најдобра за автобусиве, не треба ни нет ни ништо, по календарот на телефонот ти го прави возниот ред.
Сега ќе ти пратам ПП како да спушташ кракнати апликации безбедно, тие што се плаќаат од маркетот.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Не ми треба ништо за заштита? И препорачај ми некои интересни апликации :D
prvo i osnovno sto treba da stavis e advanced task killer. Podesi vo opcii da gi gasi aplikaciite non stop na level crazy i nemas maka so spor android vise. Igri bi ti preporacal temple run 2, tetris od ea games.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Имам пишано,ама пак ќе пишам,таск килери не спуштатјте!

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
fala na sovetot ;) sto mislis jas od pamet li pisuvam be? Dokazi mi deka necini i go koci telefonot tokmu toj task killer i odma go brisam.
еве
--- надополнето: 21 август 2013 во 19:53 ---
Ај вака сега... некако, ама не знам како, ми се избришаа сите контакти од сим картичка... јас дефинитивно не сум ги избришал. Последно инсталирав еверноте на телефонот и кога направи нешто sync ми пишуваше there is not enough memory to sync your notes, нешто во тој стил.. и нејсе.. отварам контакти, гледам ПРАЗНО !
Дали има НЕКАКВИ шанси да се вратат контактите?
*Темава ја копирам на повеќе теми од форумов.

Kajgana Shop

На врв Bottom