Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Samsung Galaxy S и најдоле на екранот ми пишува безбеден режим, а веќе неколку дена имам проблем со телефонот де ќе се изгасе наеднаш а после па пак е се во ред, што може да е тоа, како да го изгасам?

тоа значи дека кога си го вклучувал си стиснал и на некое друго копче држејки или слично, го има и на некои други телефони как на пример на Xperia X8 кога се вклучува држиш на мени копчето и се вклучува во безбедносен режим

Јас како тазе корисник на Andorid да ве прашам за совет дали да ставам антивирус или не? И ако да, кој го препорачувате? :)
Поздрав

^ Не. Немаш потреба од такво нешто.

Јас како тазе корисник на Andorid да ве прашам за совет дали да ставам антивирус или не? И ако да, кој го препорачувате? :)
Поздрав
не не, немој :)

Не ми треба ништо за заштита? И препорачај ми некои интересни апликации :D
нц, само ќе ти троши батерија :)

од корисни маст хев апликации, стави си Clean Master, за бришење темпорери фајлс, кукис, срања такви. Viber, Skype, Instagram сигурно те информирале веќе. Runkeeper ако трчаш, возиш точак, за следење на физичка активност. Од браусерите јас го користам Dolphin, најбрз ми е, Мозилата ем фаќа место ем не ме бендисува. Sky.FM и TuneIn Radio, првово имаш секакви канали, второво ги има сите можни радија во светов. Tapatalk стави си за да си го листаш форумов, платформа за форуми е ова. Zedge за рингтонови, позадини.. Автобуси Скопје е најдобра за автобусиве, не треба ни нет ни ништо, по календарот на телефонот ти го прави возниот ред.
Сега ќе ти пратам ПП како да спушташ кракнати апликации безбедно, тие што се плаќаат од маркетот.

Не ми треба ништо за заштита? И препорачај ми некои интересни апликации :D

prvo i osnovno sto treba da stavis e advanced task killer. Podesi vo opcii da gi gasi aplikaciite non stop na level crazy i nemas maka so spor android vise. Igri bi ti preporacal temple run 2, tetris od ea games.

Имам пишано,ама пак ќе пишам,таск килери не спуштатјте!

fala na sovetot ;) sto mislis jas od pamet li pisuvam be? Dokazi mi deka necini i go koci telefonot tokmu toj task killer i odma go brisam.
еве
--- надополнето: 21 август 2013 во 19:53 ---
Ај вака сега... некако, ама не знам како, ми се избришаа сите контакти од сим картичка... јас дефинитивно не сум ги избришал. Последно инсталирав еверноте на телефонот и кога направи нешто sync ми пишуваше there is not enough memory to sync your notes, нешто во тој стил.. и нејсе.. отварам контакти, гледам ПРАЗНО !
Дали има НЕКАКВИ шанси да се вратат контактите?
*Темава ја копирам на повеќе теми од форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom