Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај еден совет,се мислам помеѓу енергетските смерови кој да одберам.Ако има некој што студира или завршил нека пише мислење за смеровите,енергетски системи и овој обновливи извори.
кој и да одбереш од енергетскиве, само прва глеј запни да поминеш, после се иде по шемане ме интересира многу дали е преспективен,тоа како и да е никој не може да го погоди.
Ме интересира што работа можеш да работиш кога ќе ги завршиш тие смерови,која е разликата и тн.
Одлучив ќе се запишам на ФЕИТ. Сега се двоумам помеѓу КСИАР И КХИЕ . Би сакала да ве прашам кои се вашите препораки , искуства ??
Клуч не знам кој е, но еве ти се` што е оставено од испити на портал.Има некој испитни задачи по предметот Алгоритми и структури на податоци во електронска форма секако, или пак да не го знае некој клучот на е-курсеви ? Ви благодарам однапред
Клуч не знам кој е, но еве ти се` што е оставено од испити на портал.
Неколку совети при студирање на ФЕИТ? ^_^
За оние кои се ослободени од партиципација мислам дека имаше нешто како специјални услови. Не припаѓаат во ниедна квота.Дали пример ако има некој со посебни права запишан зафаќа место во државната квота?или има посебна за нив..
Секако дека може да си го организираш времето убаво, но тоа не значи дека ќе имаш вишок на слободно време. Распоредот барем за мене беше супер.може ли времето на феит да си го организираш убаво, да не имаат често некои зезнати распореди по цел ден да се остаиш таму..? :'(