Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој бонус на онлајн кладилнициве да не има? Сакам да ставам околу 50 евра на страниве, ако има некој бонус да земам, добро ќе е...

bet-at-home има ако ставиш 50 ќе добиеш 25 бонус.

MiaSanMia фала за тенисов хаха, шала но само на него паднав 5 за 50е :)

Милан ГГ3+
Зенит Т2 2+
Лион 1
Плзен 1

Вака би требало да испаднат утакмиците од плејофот за ЛШ

И ја вака размишљав ко тебе освен Зенит....Не сум сигурен дека така лесно ќе биде,односно увек е тешко у португалија за играње...Ја таа мислев од 0-2 гола да ја играм.Мислам дека Зенит ќе тепа ама нема да е така убедливо.

bet-at-home има ако ставиш 50 ќе добиеш 25 бонус.

MiaSanMia фала за тенисов хаха, шала но само на него паднав 5 за 50е :)

Прв сет два пати на свој сервис не искористи да го заврши првиот сет.Втор сет во тајбрејк 4-0 4-7.:facepalm:

Се утепаа од предавање вчера,ќе има и денес.Не знам само зашто се пријавуваат на турнирите пред гленд слем ако не им се игра.
На пример вчера Рејнолдс намерно изгуби.

Иснер и Бердих се откажаа.

Денес најпаметно е да се игра против фаворитите.

На прв поглед Џимено,Руфин и Махут може да изненадат.

Од Ус Опен Фабиано,Грот,Башич и Багнис ми изгледаат добри на око.:icon_mrgr:

mu se mislev na CELTIC -2 ama nego odigrav , sakav da se dupliram odma na nego ali ajde go vrzav na livce , CELTIC-2 , CERO PORTENO -2, WIGAN-1,QUEEN OF SOUTH-2, FC DUNDE-1

Е така. Нека изгуби и Виган.
Да не се жалам после од Селтик во "поплаки", а и помирно се спие кога ќе те заебат две :D

Нормално дека не падна уште еден гол на ПСВ-Милан, иако после 20 минути бев 100 % сигурен дека 3 ќе паднат. Ебати среќата.

Какво ливче има да ми ебат Вердаско и Блејк...

za denes loso ke bide da igram:?!?
Atl.Madrid-Barselona GG1 4.00
Chelsea-Aston Vila GG3+ 2.10
Steaua - Legia W 2P2+ 2.55

koef.21 na 50 denara

aj pomognejte mi malku m?

Ако има некаде да се уплате за купов во Македонија, пишете. Гледам на бет365 ја има само Напредок., ама и другите ми требаат .

Ако знаеш нешто кажи па да бараме и ние :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom