Групно патување за ЕП 2013 - Словенија, Јесенице

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
демек и промоција, инаку карти по 15 евра веќе скоро и да нема за мечевиве на Македонија бар..со Србија дуелот веќе пред една недела и повеќе немаше од 15.

моментално Хорхе и Борут се на саем и фрлаат баскети :D

ГолШ
BPXrhhECAAAgLbM.jpg:large

Јас веќе имам купено карти + превоз + сместување= 405 . Ова е за сите мечеви и превозот е со бус. Ако има заинтересирани други кажувајте по ПП.

Од Велес има агенција еве ви слика се е убаво објаснето.
1003384_643443385680124_524932149_n.jpg

jas vo Slo sum poslednite tri godini potocno vo Grosuplje ( nekoku km od ljubljana)...ovde ima stanovi ( garsoneri ) i po 230 evra pa koj na dusek koj na krevet koj na zemja moze da se iskonbinire i da se pomine po eftino...ako idate so kola uste poubavo bidejki nema da se maltretirate po vozovi...mene ne mi e bas mnogu blisku ama ne mi e ni daleko taka da obavezno ke odam makar samo na 2 utakmici vo jesenice a potoa ako daj boze se plasirame i za u ljubljana milina ke mi e so voz mi e 3 evra pravec a i so kola nema da ni e bas skapo...

jas vo Slo sum poslednite tri godini potocno vo Grosuplje ( nekoku km od ljubljana)...ovde ima stanovi ( garsoneri ) i po 230 evra pa koj na dusek koj na krevet koj na zemja moze da se iskonbinire i da se pomine po eftino...ako idate so kola uste poubavo bidejki nema da se maltretirate po vozovi...mene ne mi e bas mnogu blisku ama ne mi e ni daleko taka da obavezno ke odam makar samo na 2 utakmici vo jesenice a potoa ako daj boze se plasirame i za u ljubljana milina ke mi e so voz mi e 3 evra pravec a i so kola nema da ni e bas skapo...

Ке можеш ли да ми кажеш ако знаеш како можам најповолно да стигнам од Марибор до Јесенице, со што и колку одприлике би ме коштало тоа ?

iskreno da ti kazam neznam nit sum bila vo jesenice nit vo maribor znaci cela relacija mi se dvizi grospulje-ljubljana i nazad i nekogas do portoroz ili novo mesto ednas samo do postojna...sepak voz ti e podobro barem mene sto pati mi e poubavo so voz nego so bus

Ке можеш ли да ми кажеш ако знаеш како можам најповолно да стигнам од Марибор до Јесенице, со што и колку одприлике би ме коштало тоа ?
12 евра е воз од Марибор до Јесенице. Ама ќе патуваш околу 4-5 часа.

фанови, ќе иде ли некој самоиницијативно без агенции а со кола :) да се убациме 2-јца ќе си ги подмириме трошоците ! :)
--- надополнето: 30 август 2013 во 19:35 ---
фанови, ќе иде ли некој самоиницијативно без агенции а со кола :) да се убациме 2-јца ќе си ги подмириме трошоците ! :)

--- надополнето: 30 август 2013 во 19:35 ---

Јас ке одам самоиницијативно, но ке одам со автобус заедно со уште еден, не со кола. Повратна до Љубљана со хисар туризам е 90 евра

Од Љубљана до Јесенице карта ќе ти биде 5 евра ако во воз покажеш карта за било која утакмица. Не знам како е од Марибор но би требало да е исто

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom