Од триести пат едвај погодиГолШ
Јас веќе имам купено карти + превоз + сместување= 405 . Ова е за сите мечеви и превозот е со бус. Ако има заинтересирани други кажувајте по ПП.
Ке можеш ли да ми кажеш ако знаеш како можам најповолно да стигнам од Марибор до Јесенице, со што и колку одприлике би ме коштало тоа ?jas vo Slo sum poslednite tri godini potocno vo Grosuplje ( nekoku km od ljubljana)...ovde ima stanovi ( garsoneri ) i po 230 evra pa koj na dusek koj na krevet koj na zemja moze da se iskonbinire i da se pomine po eftino...ako idate so kola uste poubavo bidejki nema da se maltretirate po vozovi...mene ne mi e bas mnogu blisku ama ne mi e ni daleko taka da obavezno ke odam makar samo na 2 utakmici vo jesenice a potoa ako daj boze se plasirame i za u ljubljana milina ke mi e so voz mi e 3 evra pravec a i so kola nema da ni e bas skapo...
12 евра е воз од Марибор до Јесенице. Ама ќе патуваш околу 4-5 часа.Ке можеш ли да ми кажеш ако знаеш како можам најповолно да стигнам од Марибор до Јесенице, со што и колку одприлике би ме коштало тоа ?
Во еден правец е ова така? Благодарам многу12 евра е воз од Марибор до Јесенице. Ама ќе патуваш околу 4-5 часа.
да зависи од возот ако е патнички ќе патуваш повеќе а ќе платиш помалцеВо еден правец е ова така? Благодарам многу
Јас ке одам самоиницијативно, но ке одам со автобус заедно со уште еден, не со кола. Повратна до Љубљана со хисар туризам е 90 еврафанови, ќе иде ли некој самоиницијативно без агенции а со кола да се убациме 2-јца ќе си ги подмириме трошоците !
--- надополнето: 30 август 2013 во 19:35 ---
фанови, ќе иде ли некој самоиницијативно без агенции а со кола да се убациме 2-јца ќе си ги подмириме трошоците !
Од Љубљана до Јесенице карта ќе ти биде 5 евра ако во воз покажеш карта за било која утакмица. Не знам како е од Марибор но би требало да е истоКе можеш ли да ми кажеш ако знаеш како можам најповолно да стигнам од Марибор до Јесенице, со што и колку одприлике би ме коштало тоа ?