Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Отприлика за колку време се оди до таму?

Предходниот пат кога бевме јас и Boki.Mkd до марков манастир за саат и 10 минути стигнавме... така да сакам да видам некоја споредба :)

од центар имаш околу 33 км така да израчунај си според темпото со кое возите

Отприлика за колку време се оди до таму?

Предходниот пат кога бевме јас и Boki.Mkd до марков манастир за саат и 10 минути стигнавме... така да сакам да видам некоја споредба :)

Па што знам, едно 2/3 саати претпоставувам зависи и како возиш. :) Тргнете рано зошто жешко и угорници се ужасна комбинација.

Па што знам, едно 2/3 саати претпоставувам зависи и како возиш. :) Тргнете рано зошто жешко и угорници се ужасна комбинација.

Тешко сабајле дека ќе одиме... :) 3та на работа ќе тргнеме некаде на кај 4 саат а назаф како и да е ќе не стемни така да ќе возиме и навечер т.е за назад инаку и јас најмногу планирав 4 саати мислев дека се околу 47 км... но ете биле помалку

Тешко сабајле дека ќе одиме... :) 3та на работа ќе тргнеме некаде на кај 4 саат а назаф како и да е ќе не стемни така да ќе возиме и навечер т.е за назад инаку и јас најмногу планирав 4 саати мислев дека се околу 47 км... но ете биле помалку

Толку се, ако не одиш од Соње него од Драчево,патот што оди за накај Марков манастир. Може и нема да ве стемни за назад, ептен пред Скопје можеби. Ние тргнавме покасно и некаде кај Брезница ни се стемни и верувај страшно е да се вози навечер, па се паркиравме пред селото. :)

Толку се, ако не одиш од Соње него од Драчево,патот што оди за накај Марков манастир. Може и нема да ве стемни за назад, ептен пред Скопје можеби. Ние тргнавме покасно и некаде кај Брезница ни се стемни и верувај страшно е да се вози навечер, па се паркиравме пред селото. :)

Се надевам нема да не стемни... инаку што е толку страшно? :)

Се надевам нема да не стемни... инаку што е толку страшно? :)

И преку ден е страшно од камионите, а камо ли кога ќе стемни. Носете елеци за ноќно обавезно :)

И преку ден е страшно од камионите, а камо ли кога ќе стемни. Носете елеци за ноќно обавезно :)

Немаме но имаме светла и такви работи... ќе завршат работа :)

Такви се!Земал и еден роднина.
Му се видело евтино.Сега му е срам што земал ваков отпад..Криво му е што за уште 5000 денари ќе земел многу поубав скот,ама тоа е.Ako не те зае*ат во Бајк Маркет,каде на друго место.:D

А бе не дека е некој отпад, ама некои толку може да си дозволат и тоа е. Ќе му врши работа. Ти што возиш ?? :)

И мене баш ме интересира што вози... На сите точаци им најде мана...

Него, не ми е воопшто битно што кажуваат одредени личности... мене ми е битно точакот ми прави мерак и за мене си е топ...

Photo0583.jpg

Денешната тура се на се не фати 93 км уште кога скоро стигнавме малку одморивме после тоа не фати скроз темница за назад си имавме ноќна тура и само пред некое време што се вративме ако некој сака да оди би му препорачал да оди од сабајле така да се има време за се :) Инаку се на се одлична тура Photo0579.jpg

Секако и боки кој одмараше :icon_lol:

А бе не дека е некој отпад, ама некои толку може да си дозволат и тоа е. Ќе му врши работа. Ти што возиш ?? :)

scott aspect 30 возам

И мене баш ме интересира што вози... На сите точаци им најде мана...

Него, не ми е воопшто битно што кажуваат одредени личности... мене ми е битно точакот ми прави мерак и за мене си е топ...
На кои точаци најдов мана жити се???;)

И тоа што велиш.најдобро е тебе да ти прави мерак и да ти биде топ.

@.Sky. Вака се прави тоа :D :D :D Шарски Води 2013 :D

1014446_214414345379323_77919217_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom