Fantasy Bundesliga 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ау каков почеток.
Уште кога видов дека Милер ќе шутира пенал, знаев дека ќе го промаши.
Капитен ми е, затоа :D

Што пцуење паднало против Домингез. 55 играчи го имале во тим. :D
-6 поени (2 направени пенали, жолт картон, 3 примени гола)

Бројкава ме потсети на Волтерс од Стоук против Челзи.
Жал ми падна тој натпревар за него :(

Ноер - 4 поени
Шафер - 1
Рафиња - 1
Кастро - 3
Сорг - 1
Хунт - 2
Бирам Диуф - 6
Аубамејанг 15
Доган - 2

Другите што ми останаа имаат по 0 поени. Некои сеуште немаат одиграно натпревар. Моментално 12ти од 17.

se mislam dali ovoj mekhterijan od dortmund da go zamenam posto ne odigra niedna minuta a ne bese ni na klupata za rezervi

se mislam dali ovoj mekhterijan od dortmund da go zamenam posto ne odigra niedna minuta a ne bese ni na klupata za rezervi

Повреден е.
Наводно еден месец ќе бил надвор од терените (на 17 јули се повреди).
Наредниот натпревар би можел да добие некоја минута, а после тоа очекувам да биде и стартер во Дортмунд :)

Неможи да клам играч од клупата во првите 11?

Играчите од клупа влегуваат само доколку некој од првите 11 не играл.
Ти само си местиш кој да ти биде прва, втора, трета измена и тие автоматски се прават :)

Колово 70 поена. Се прошетав од последно до прво место во Кајгана лига. Моментално сум 3ти, но со автоматските измени можеби ќе паднам уште некоја позиција подоле.
За почеток, одлично е :)

Пеналот што го промаши Милер ме чинеше 12 поени :(

45 поени... очекував многу повеќе од играчите на Дортмунд.
За разлика од првото, далеку послабо коло ми е ова, но сепак напредував на Overall

Налдо и Милер само што ми донесоа некој поен повеќе, другите просек :)

Па добар си јас имам се на се 18 поени оваа рунда :)
--- надополнето: 18 август 2013 во 19:50 ---
Само едно не ми е јасно зошто двајцата играчи од одбраната кои не ми играа не беа заменети со некој од резервите кои се играле. еве например во фантази премиер доколку одбранбен играч не игре и во резервире одбранбениот играч не играл тој се заменува со играч од среден ред или напад кој играл. минатата сезона имав ситуација во која формацијата по одигранотот коло би беше 2-5-3 ?

Па добар си јас имам се на се 18 поени оваа рунда :)
--- надополнето: 18 август 2013 во 19:50 ---
Само едно не ми е јасно зошто двајцата играчи од одбраната кои не ми играа не беа заменети со некој од резервите кои се играле. еве например во фантази премиер доколку одбранбен играч не игре и во резервире одбранбениот играч не играл тој се заменува со играч од среден ред или напад кој играл. минатата сезона имав ситуација во која формацијата по одигранотот коло би беше 2-5-3 ?

За разлика од фантази премиер тука одбранбен играч се заменува само со одбранбен.
Формацијата која ќе ја наместиш ти, ти останува. Не се менува

За разлика од фантази премиер тука одбранбен играч се заменува само со одбранбен.
Формацијата која ќе ја наместиш ти, ти останува. Не се менува

Тоа е малце глупо, битребало играч што не игра да биде заменет со играч од резервите што има најмногу поени постигнато. најлогично според мене.

Тоа е малце глупо, битребало играч што не игра да биде заменет со играч од резервите што има најмногу поени постигнато. најлогично според мене.

Па и нема баш логика.
Ако се погоди дефанзивците да не ти играат, а од среден ред сите ти играат, кога ќе ги замени ќе дојде до некоја си формација 1-6-3 :D Што во фудбалот е незамислива :)

Па и нема баш логика.
Ако се погоди дефанзивците да не ти играат, а од среден ред сите ти играат, кога ќе ги замени ќе дојде до некоја си формација 1-6-3 :D Што во фудбалот е незамислива :)

Па оваа не е реално затоа се вика фантази,али јбг :)

Слабо. 40 без Забалета... Ќе треба рано да користам вајлд карта како што тргнало..
И уште Стекеленбург е повреден...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom