па мене така ми изглеа сеа. ко ја сеа да земам дресот од ибеј шо го купив 33$, да го шиткам за 70-80$ ко шо праат некои бизнисмени на пазар3. мене ми се смешни, ко луѓево да не знаат шо колку чини, поготово денес во светот на интернетот и глобализацијата. земи дај го комплетчево на некој за 2 пива....ќе се израдувате и двајцата и ем пријателче ќе стекнеш плус.

се најдобро
--- надополнето: 16 август 2013 во 21:06 ---
здраво на сите, еве да споделам искуство со дрес и бициклистички купени од ибеј. кинески секако

за 33$ комплет "оригинал" мерида

до сега возени се 15 тина пати. прво и најбитно бројот се погоди, стигнаа точно за 32 дена, бициклистичките се со бибс, перничето е одлично, воопшто не потат, имаат на ногавките силиконски ленти, веќе ги перев пар пати и нема загуба на квалитет. горниот дел од дресот, маичката шо се вели, на величина не ми е баш припиена, значи кај градниот кош е поширока малку, материјалот е малце подебел и на многу жешко време малце повеќе поти т.е. потешко ја исфрла потта ако споредам со друг дрес што имам, кој за нијанса е потенок. но на пример за спуштање од водно овој подебелиот е подобар бидејќи ми прави боља заштита на градите. се на се, вреди за парите, или ако си нарачува некој од ибеј или алиекспрес, бициклистичките со бибс топло ги препорачувам, маичка т.е. горен дел ако немате пари за поскапо ондак купујте си комплет.