Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
BRvbtvgCAAEptSt.jpg:large

хахаха

Ќе ми објасни некој поискусен, како се изведува коитус врз рингла? Фала, ОК ПОЗЗ

And once again... му успеа целта да си ја врати славата, вака или онака.. ќе се полнат страниците со исмевања и коментари на ова интервју кое треба да бидеш приглуп да не сфатиш дека е намерно сценирано да испадне шупак и да му биде интересен на публиката. Свака ви част што му го дигнавте рејтингот, врти сучи слава пак си доби :cautious:
Е шо не ќе напрат за неа :facepalm:

And once again... му успеа целта да си ја врати славата, вака или онака.. ќе се полнат страниците со исмевања и коментари на ова интервју кое треба да бидеш приглуп да не сфатиш дека е намерно сценирано да испадне шупак и да му биде интересен на публиката. Свака ви част што му го дигнавте рејтингот, врти сучи слава пак си доби :cautious:
Е шо не ќе напрат за неа :facepalm:

Кој го ебе *K*I*K*O за рејтиногт кога јас поштено си се изнасмеав со твитовите и сликите?
--- надополнето: 16 август 2013 во 01:55 ---
Ова не беше постирано мислам:icon_lol: :
1146441_646327948720465_2124165999_n.jpg

Who the fuck is Kiko?
Како што читам и како што видов на видеото тој е некоја Прилепска специјалка.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

сега едно нешто не ми е јасно,од кога ќе сварам кафе на 3-ка, дали треба да чекам да олади ринглата или директива да ја ставам на кец и да карам ? :cautious:

Шутрачка работа, си влече момакот некој комплекс од виша вредност. Блага хистерија у стилу i'm not afraid или this is simple, piece of cake, ќе се изглупирам за сите пари.

Па кога веќе плати да ти направат „интервју“ не можеше да им кажеш да го сецнат делот каде што се избрука за навек.

После изјавата на кико Горење ќе се ребрендира во Ебење!

Жено, мора да купиме нов шпорет Кико овој го прееба.

Кико: Ја прегорев од ебење.
Другар: Што бе женска ти?
Кико: Не бе ринглата.

Кај кико на свадба сите шпорети ќе носат за поклон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom