Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Леле еј, јас 2 пати го гледав, првиот пат не ми се веруваше што слушнав. На рингла на кец пуштена :facepalm: , газот да ти се запали да даде Бог!

8 пати. Уствари тоа за една партија било.

f6due.gif

Оф Господе.

Можеби приватно не е ваков морон како што е на видеово, а и прашањава на водителот се што да ти кажам ... Али дава многу глуп впечаток за детево. Па и се мрда ко место да не го фаќа.
Не ми личи на некој ептен идиот, али размазен, вообразен, и тоа како.
И не, не сфаќам зошто девојчињава го сакаат толку.

Да не беше толку нервозен и очаен да изглуми кул со брзи одговори и вештачко смеење и тресење, новинарот ќе беше глупиот и прилогот воопшто. Вака, и двата се фејл.

8 пати во 1 партија, Тоа е мојата чудесна Македонија.

8 пати у една партија? Од овој и Саманта од Сексот и Градот да се засрами:pos:

Јас мислам овој со водителов после прилогот продолжил на афтер парти:D Само што велите, на рингла или на машина за алишта?

Дали е геј момаков?

Па не му пишува на чело, не би знаел.

Ако изјавите му се такви какви што се пишуваат по темава ... тешко нему, бидејќи доста хомосексуалци кога не се на отворено со себе малку претеруваат за своите авантури. Од друга страна, и хетереосексуалцит его прават истото, така да не знам.

Па не му пишува на чело, не би знаел.

Ако изјавите му се такви какви што се пишуваат по темава ... тешко нему, бидејќи доста хомосексуалци кога не се на отворено со себе малку претеруваат за своите авантури. Од друга страна, и хетереосексуалцит его прават истото, така да не знам.
Јас само го преведов цитирањето :D

8 во една партија а 10 цел ден.Ај нека појасни некој ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom