Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што го тупите, со факинг Струга играа, јасно дека и со трет тим ќе ги тепаат, со младите ќе ги тепаа не па со 2-3ца првотимци кои имаат искуство во ЛШ или Сеха...
Таа иста факинг струга е расадник на талентирани млади ракометари за разлика од вашиот сава-медведи кој знае само да купува готови срански ракометари и ништо свое не создава!
Иди исплачи се на друго место, не на кајгана. Не ми беше поентата да провоцирам, али кога не знаеш да размислиш пишуваш вакви постови.
Нема стар талентиран играчКој млад македонски талентиран играч сте создале бе? Срам сте за македонскиот ракомет! Платенички тим кој не заслужува да го носи името Вардар.
Нема стар талентиран играчДобро, освен Златко Мојсовски, тој уште е талентиран. Ме интересира до кога ќе тераш вака без да ја разбереш поентата на постот.
Сегаш имало апаши меѓу нас Македонците кои ти работат позади грбДодека ти не разбереш дека навиваш за продаден руско-српско-хрватски состав кој избрка се што беше македонско.
Сегаш имало апаши меѓу нас Македонците кои ти работат позади грб![]()
Даскаловски ви го доби натпреваротпретпоставувам кога ќе дојде Ашанин и него ќе го избркате?
Ашанин не доаѓа во Вардар, пропадна тој трансфер. Сеуште останува отворена сагата за Дарко Станиќ.
Дај линк кај го прочита ова?
http://www.mkd.mk/sport/rakomet/nishto-od-transferot-na-ashanin-vo-vardar
Ова е објавено од Вардаров портал вајда е точно![]()