Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе мис да се избере треба да е убава во секој момент кога ја сликаат не вакви слики прво со фотошоп дотерани па ајде , на фејсбук вакви се 80% од девојките ама во живо кога ќе ги видиш ... се друга прича .
Абе мис да се избере треба да е убава во секој момент кога ја сликаат не вакви слики прво со фотошоп дотерани па ајде , на фејсбук вакви се 80% од девојките ама во живо кога ќе ги видиш ... се друга прича .
абе 99% од машките дркат на сликите од неа , а 99% од женските лечат комплекси...Ја знам во живо, каков фотошоп какви глупости.
Ти ја знаеш ние не ама од сликата што ја видовме одма се заклучува дека мис нема шанси да биде оваа , значи во секој миг треба да изгледа убаво да е фотогенична не како што ја имаат сликано само на мис не изгледа .Ја знам во живо, каков фотошоп какви глупости.
абе 99% од машките дркат на сликите од неа , а 99% од женските лечат комплекси...
Па сеа види зашо има врегање и сл
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/305756_604558566221758_133654947_n.jpg
која вештачка убавина ??? дига ви се на ким кардашиан шо е правена толку операции колку години шо има пудра со лопати става а ваде ја со шпакла фотошоп..деспина има ставено само пудро и фотошоп има нема операции разлика огромнанекој очигледно се разбира само во вештачка убавина.....шта речи више.....
Епа видиш користи фотошоп доволно е тоа за да биде вака понижена во живо кога ќе ја сликаат како од гроб излезена пак уште да ја изберат за мис , па тоа само кај нас го има.која вештачка убавина ??? дига ви се на ким кардашиан шо е правена толку операции колку години шо има пудра со лопати става а ваде ја со шпакла фотошоп..деспина има ставено само пудро и фотошоп има нема операции разлика огромна
Авион![]()
која вештачка убавина ??? дига ви се на ким кардашиан шо е правена толку операции колку години шо има пудра со лопати става а ваде ја со шпакла фотошоп..деспина има ставено само пудро и фотошоп има нема операции разлика огромна