Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе што е тоа со заверка на документи кај нотар, болни ли се овие и затоа да дадам 2000 денара треба ? Од кај што се неписмени на едниот лист каде што потпишуваш дозвола за користење на податоци пишале за стипендија а не студентски дом, резултати требало на 15 септември оти од 16 почнуваме секако, и шта речи ?

Дај нека пише некој што како со тие заверувања ?

Кој ти кажа за заверување кај нотар, беше да ги поднесиш документите ли денес?
Лани не требаше ко што ме држи сеќавањето.
Инаку на документот за идентични податоци пишува и за стипендија, за во случај да аплицираш за стипендија да можат да ти ги користат истите податоци.
Инаку до 15 сеп, е вселувањето (1-10 повисоки год, а 10-15 бруцоши ), не е можно на 15ти резутати.
Во конкурсот пишува на 29ти август и на 6ти септември (за бруцоши) резултатите ќе бидат.

Кој ти кажа за заверување кај нотар, беше да ги поднесиш документите ли денес?
Лани не требаше ко што ме држи сеќавањето.
Инаку на документот за идентични податоци пишува и за стипендија, за во случај да аплицираш за стипендија да можат да ти ги користат истите податоци.
Инаку до 15 сеп, е вселувањето (1-10 повисоки год, а 10-15 бруцоши ), не е можно на 15ти резутати.
Во конкурсот пишува на 29ти август и на 6ти септември (за бруцоши) резултатите ќе бидат.

Другар тоа беше шала за датата. А за заверката убаво пишува на документот молба, најдоле.

Другар тоа беше шала за датата. А за заверката убаво пишува на документот молба, најдоле.

Ауу не го видов тоа во молбата, ја неам уште испринтано...

Ај ако бил веќе некој да ги однесе документите, нека каже подетално што како.

НЕ МОРА ДА СЕ ЗАВЕРУВА НИШТО НА НОТАР!
И да не заборавите таксена марка да си уплатите за молбата.

абе го заборавив CV бројот ... ај некој нека каже како да го најдам ...????

Ти плати во пошта/банка или електронска таксена?

Ми рекоа дека мора на уплатница, не можело електронски.
Една или две,административни такси,дека молбата требало да биде у два примерока??

Мислам една дека треба, не сум сигурна.

дали сега сигурно треба/не треба семејно-материјално ?

Зошто во листот каде треба да избереш еден од другите домови ако не те примаат во оној во кој си конкурирал во ел.пријава го нема Пелагонија ? и кои од трите згради во Стив е машка ?

дали сега сигурно треба/не треба семејно-материјално ?

Треба.
dali treba na notar sveditelstvata da se zaverat ili ne?

Не треба.
Зошто во листот каде треба да избереш еден од другите домови ако не те примаат во оној во кој си конкурирал во ел.пријава го нема Пелагонија ? и кои од трите згради во Стив е машка ?
Затоа што Пелагонија е приватен и веројатно местата ќе се потполнат многу брзо.
Првата и втората се машки.

Божеее како теткица на шалтер звучам :)

Инаку, во случај да не сте заприметиле, на таа листа за да заокружуш друг дом, ни Кузман го нема никаде...

Многу работи ми се нејасни оваа година :mad:
Жиранти нема така?
За родителите извадив потврда за примена плата за месец јуни со печат, потпис. Е сега оваа декларацијата за прием на платата каква е? Некои ми велат дека тоа е уствари потврдата од ујп за годишни приходи. А за родител вработен во јавна установа треба само потврда за плата со печат и потпис од некој од фирмата или и таму треба други трчканици?
И оваа молбата сеа треба два пати да ја принтам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom