/МIRЧ3_МкД\
Временски патник
Што ти се фејл толку од министерството , конкретната причина пиши во врска со конкурсот ?
шо, ти да не си дежурниот полицаец ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти се фејл толку од министерството , конкретната причина пиши во врска со конкурсот ?
шо, ти да не си дежурниот полицаец ?
Абе дечки јас сега појдов да аплицирам за семејно материјално. И стварно за студентски стипендии и кредити не се наплака и за било сто од наведеното . Од тие што погоре напишавте дека сте се снашле без плаќање можи да кажите дали нешто проблем ви правеа или ништо не ви рекоа кога ги предадовте апликациите? Мене ме праша тетката за што ти е ја и велам за студентски стипендии па нешто ми се запна демек кај има сега за стипендија ова она .Зашто да се плаќа за семејно материјално ? Минатата година ги зедов без пари,
тoj таму ми велеше ако допишам било што за намената на семејно материјалното треба да платам, па зедов заокружив за сместување во социјална установа![]()
Ај ако може некој да ми ги пиша по ПП или тука сите дукументи што треба да се поднесат за сместување во студентски дом ве молам?
пиши втора![]()
Бидејќи сега ќе бидам прва, прво треба да ме примаат на факултет па потоа аплицирам? или?
Не сум дежурен полицаец ама ме интересира што те толку изнервира околу конкурсот, баш ме интересира дали и воопшто си го прочитал конкурсот?
Две прашања:
1. Дали мора најпрво да се регистрираш на нет, па потоа да ги носиш документите, или не мора на нет, и може веднаш таму?
2. И, ако мора прво на нет, до кога трае рокот за пријавување на нет (со документи најдов).
Извинете што пишувам овде, но не за студентски туку за ФАКУЛТЕТ. Фала на одговорите.![]()
Јас како бруцош каде во кои студентски домови ке можам да аплицирам ? Би сакал да сум во Гоце бидејќи ќе ми биде поблиску до факулетот ама како што читам таму не примат 1година студенти или од оваа година нешто е сменето ? Helppp![]()