Deadly Friend
Иначе и јас барам еден филм, карате жанр.
Паметам нешто, брат му му викаше немој да одиш, тие се апаши. А он ноќта отиде, пошто имаше закажано со една женска. И она му викаше немој да се тепаш со тие, будали се, гони ги у пичку матер. А он беше со главом низ ѕид што се вика, отиде и му ја скршија кичмата тогаш...и брат му вечерта многу се налути од што му беше жал. И отиде утре кај старецот што му беше учител на тој што му го скршија кичмата...иии...он вежбаше вешбаше, и од кога се навежба он отиде кај на тие што на брат му што му го скршија кичмата, таа вечер...и му отиде и ги сачека еден по еден таму кај дрвото, и му вика -зашто вие на брат ми му ја скршивте кичмата ? А женската го гледаше и него и му викаше пред тоа, немој, оти и тебе како на брат ти ќе ти ја скршат кичмата. А овој му викаше, чим на брат ми му ја скршија кичмата, јас ќе одам на сите тие ќе им ја скршам кичмата. И он кога отиде ноќта, му се врати сликата како кога на брат му му ја скршија кичмата вечерта. И овој се налути, и пошто старецот што му беше учител, го научи го навежба, овој на сите им ја скрши кичмата...иии...иии...исто како на брат му што му ја скршија кичмата.
Да не го знае некој ?