Фан Клуб: Интер

Мацари нека форсира и стари играчи само нека успее да не пласира во лига шампиони. Нас ни треба деструктивец и крило. Ковачич треба да се врати, за деструктивец се шпекулира Фернандо, Наинголан, Таидер и Густаво и сите се класа играчи за таа позиција во Серија А

Нека зимаат боље од нив, само полоши да не зимаат, впрочем не знам ни дали има полоши... И за промена можат да земат некој асален напаѓач, а не Педофил и Икарди. На крај краева Мусачо нека го земат и ќе бидам задоволен.

шо бе на крај краева мусачо .... се знае прва и основна цел треба да биде мусачо. покрива најмалку 7 позиции во тимот. како може таков играч да биде на крај краева.

Интер имале контакти за Ето, гдс најавуваат негово враќање во Интер, ете ти една достапна клучна алка за тим за високи дострели ...
Само ептен ќе треба да се смилува играчот за да дојде, чисто од љубов спрема клубот, финансиски тешко може да се реализира тој трансфер, пред се ради неговата плата мада тешко дека некој ќе го плаќа многу сега, за договор со тој русинот може да се дојде, во одлични односи е со Морати а и не верувам дека би застанал пред желбата на Ето повторно да го облече овој дрес.

Али у секој случај, клубот мора прво да биде препуштен во рацете на Тохир па потоа да се реализира оваа зделка, во таква ситуација и финансиите нема да се голем проблем.

п.с. И Мур го сака у Челзи, оваа варијанта некако поизовдлива ми е. :)

Eto za site napgjaci vo italija vo momentov go ima izmisleno fudbalot!Samo shansite da dojde sega vo Inter se ednakvi na sansite jas da i go fuknam na Megan Fox :D

Утре играме пријателска со Реал Мадрид, Роналдо нема да мрдне од Переира и Нагатомо :pos:

58602_516294545124647_441884508_n.jpg

Eto za site napgjaci vo italija vo momentov go ima izmisleno fudbalot!Samo shansite da dojde sega vo Inter se ednakvi na sansite jas da i go fuknam na Megan Fox :D

Ја искрено веруем дека моеш да и го фукнеш на Меган Фокс.

Веруем и дека Чекич е неофицијален профил на Мусаччо

Барем натпреварот да беше после 12 часот...тогаш дават 18+ содржина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom