Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ГАД !
S![]()
Многу сте чудни со коментариве. Девојките се пријавиле сами по своја желба и лично убедување на натпревар за убавина и претставување на Македонија. Тоа автоматски значи дека критики и пофалби при јавен настан е нормална ствар. Никој од форумов од дома не ја земал и насила не ја однел на избор на убавина за претставник на Македонија, нелиХејтери насекадеАбре македонче...
Многу сте чудни со коментариве. Девојките се пријавиле сами по своја желба и лично убедување на натпревар за убавина и претставување на Македонија. Тоа автоматски значи дека критики и пофалби при јавен настан е нормална ствар. Никој од форумов од дома не ја земал и насила не ја однел на избор на убавина за претставник на Македонија, нели
Така да иако она е поубава и позгодна од 95% од форумов, сама сакала да биде коментирана и затоа има јавен настап. Само што наместо позитивни изеде многу негативни критики.
Дали јас сум хејтер ако кажам дека на три слики од овие што ги закачија девојкава има брк?
Може ли некој да ги стави сите досегашни Мис на Македонија од 91ва?
Јас знам само за Татјана Груевска дека беше мис, други немам поима.
Секако, треба малку почит кон девојката утре со наше знаме ќе ја гледаме на тв. Али и да не се напаѓаат оние на кои не им се допаѓа, едноставно не им се допаѓа.На ова алудирав зошто многу од тука преку коментарите очигледно само си лечат комплекси. Како и да е треба да се има барем и најмала почит, ама тоа до самиот човек е сепак, а ова е интернет и не може да се контролира за тоа се согласувам. Како и да е, хејтерска нација сме![]()
а гарантирам дека 99 % од машките што коментираат ваква е онаква е утре ако им се укаже шанса да поминат една вечер со нејзе и тоа како ќе прифатат, нема ни да се мислат една секундаСекако, треба малку почит кон девојката утре со наше знаме ќе ја гледаме на тв. Али и да не се напаѓаат оние на кои не им се допаѓа, едноставно не им се допаѓа.
Сме, такви смеВажно брк има.
Многу сте чудни со коментариве. Девојките се пријавиле сами по своја желба и лично убедување на натпревар за убавина и претставување на Македонија. Тоа автоматски значи дека критики и пофалби при јавен настан е нормална ствар. Никој од форумов од дома не ја земал и насила не ја однел на избор на убавина за претставник на Македонија, нели
Така да иако она е поубава и позгодна од 95% од форумов, сама сакала да биде коментирана и затоа има јавен настап. Само што наместо позитивни изеде многу негативни критики.
Дали јас сум хејтер ако кажам дека на три слики од овие што ги закачија девојкава има брк?
Дечко, не мора да ни објаснуваш или да ти објаснуваме колку ниски стандарди имаат мажите кога се работи за една вечер, каде што фацата не е многу битна.а гарантирам дека 99 % од машките што коментираат ваква е онаква е утре ако им се укаже шанса да поминат една вечер со нејзе и тоа како ќе прифатат, нема ни да се мислат една секундасамо пак ќе кажам хејтерството кај нас стана помодарство
![]()
Машките имаат ниски стандарди, а жените за среќа немаат критериумиДечко, не мора да ни објаснуваш или да ти објаснуваме колку ниски стандарди имаат мажите кога се работи за една вечер, каде што фацата не е многу битна.
А 99 од машките што коментираат тука не би сакале да ја гледаат секој ден. Оваа сега со шминки изгледа грдо, не па после спиење. Ќе расте поголеми бркови од нас, срамота е тоа. Ќе ни ја сјебе машкоста