Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Да, за неколку децении или векови, како што кажа и самиот владика Петар... ;)

Некако многу на масовност доби информацијава во медиумите.Ништо чудно власта да излези ко "спасител".Знајме колку сакат да се рекламират,а и проста раја сме,доста ќе се попалат од "религиозни" причини.Јас чисто ради градо сакам да се изгради,веќе Скопје толку ко се вложи на бадијалџиски работи,црквата ја бојкотирам веќе некое време.:cautious:

http://vecer.com.mk/?ItemID=94C9748A04D49241A776A728C884EFEE
Штом почнаја на ударни вмровски медиуми да пишат,ќе ја биди работата а?:rolleyes:

Некако многу на масовност доби информацијава во медиумите.Ништо чудно власта да излези ко "спасител".Знајме колку сакат да се рекламират,а и проста раја сме,доста ќе се попалат од "религиозни" причини.Јас чисто ради градо сакам да се изгради,веќе Скопје толку ко се вложи на бадијалџиски работи,црквата ја бојкотирам веќе некое време.:cautious:

Не си прај бајрам со умот :D таман ме потсети да му го честитам Бајрам на сите мислимани ....
Брат ова е само пропаганда и трагање на сликата замајување на јавноста оти во последно народот има барања(зборувања) за Битола дека ништо не се направи за три мандати на глумецот ниту еден капитален објект !Сега последно е актуално со барањето за стадион па ај сега видоја не видоја се договрија со шпиунот удбашки а исто времно владика петре да го пранасочат мислењето со нивните медиуми демек ќе се градела најгоелма црква на балканот и пази со ресторани и триста чуда како панаѓур ќе го прават комплекост а не како црква :tapp: ...
Јас како верник не сум против изградба на ниту една црква и дај боже да се градат но да не биде како случајот со оваа црква која дваесетина години ја почнаа и уште само на темели стои а кога ќе се гради само може да претпоставиме или да почекаме реформите надградени и порширени да стигнат во Битола и се разбира да не сакаат со дела во некој следни генерации(n)Кога веќе го почнавме мубаетот интересно е да се спомене изјавата на петре дека црквата ќе ја граделе ама чекале сите богати да даваат средства за црквата а не се споменува дека во скопје се потрошија тешки миљарди за нивните проекти и споменици а во Битола за едно 3Д кино не дадоа пари и требало пола пола да се плати од општинските пари и од министерството а недела дена претходно отворија аква парк ,најавија нова болница и нова фонтана во центарот на скопје :facepalm:
Муабето е сто пати правен за Битола барем тука на форумот и на фб така да деца не се радвајте на насловите на провладините весници и портали оти тоа е прочитана книга и само пуштање на патка за смирвање на страстите на масата и ништо друго !
Битола е слепо црево во државата и најосактен град шо е докажано од осамостајувањето на Македонија но тоа не занчи дека не треба уште по силно и по жестоко да си го бараме тоа нас што ни припаѓа како град за да се вратиме на местото што го заслужуваме !
Сакаме Стадион !

Дечки да не знајте кои теретани работат во Битола околу центарот на градот , затвориле кај бандата ......

Ќе проверам ако не го имат затворено (y)

Не го затворат него. Тактички им е ова изиграно со градоначалникот.Овој му ги даде гласојте на изборите, а овај сеа му возвраќа со затворање од УЈП на сите теретани во Битола освен неговата. хаха :D

Не го затворат него. Тактички им е ова изиграно со градоначалникот.Овој му ги даде гласојте на изборите, а овај сеа му возвраќа со затворање од УЈП на сите теретани во Битола освен неговата. хаха :D

На фб имаше статус дека го затвориле , ако добро сфатив
--- надополнето: 8 август 2013 во 14:33 ---
POSLEDNIOT TRENING VO FITNESS PALjO PRED DA ME ZATVORAT NA 30 DENA ZA PRV PAT VO MOJOT ZIVOT MI GO ZEDOJA I VEZBANJETO NEMA KADE DA VEZBAM NI KAJ MENE NI NIGDE SITE KLUBOVI GI ZATVORIJA

Е после ова незнам шо да речам. Пазете сега кога шетате низ град зошто билдерите се во криза. Совет да не излегвате неколку дена дур не најдат алтернатива за кај да вежбат

Оди Силуете,сношти едно чупе ми спомна дека таму работела теретана. :)
Ексик со теретаниве џабе толку пари дадов на хемија. :D (n)

Во Епинал оди џет- сетот на градот не мојме со нив , ќе размислам и за Силуете ако не скапо ;)

Во Епинал оди џет- сетот на градот не мојме со нив , ќе размислам и за Силуете ако не скапо ;)

8стотки,ко кај Бандата било :) мене ми ги зедоја парите таму и не ми кажаја дека мора да ги затворат:pos: ќе му одам септември муфте,па шо сака нека е:icon_lol:

8стотки,ко кај Бандата било :) мене ми ги зедоја парите таму и не ми кажаја дека мора да ги затворат:pos: ќе му одам септември муфте,па шо сака нека е:icon_lol:

Леле за железа кревање 800 ки сизбудалија :)
то не е муфте веќе си платил фино поштено (y)

Леле за железа кревање 800 ки сизбудалија :)
то не е муфте веќе си платил фино поштено (y)

Не ви земат 8стотки кај Бандата :eek: изгледа за чупина поефтино е :cautious: а и вреди да се дат 800 за ваму бе,барем нема да ве цаурат ко кај Бандата :icon_lol:

Оди Силуете,сношти едно чупе ми спомна дека таму работела теретана. :)
Ексик со теретаниве џабе толку пари дадов на хемија. :D (n)

Кој ќе те слуша са пак ќе кукаш :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom