Пепел во пијалокот

• Креатор на темата Креатор на темата RAZ3R
  • Време на започнување Време на започнување
Не заебавајте ништо нема да ти биде, јас поднапиен малце и додека сум бил да пуштам вода ми ставиле пепел во пивото и кога се вратив дека на идење бевме да ја допијам чашата, а не ни гледам што има во неа... Само што ја испив не поминаа ни 10 сек се истурив од повраќање и после цела вечер ми отиде у курац повраќав на секој 100 метри и плус од кога ја испив таа чаша пиво со пепел скоро не памтам ништо.
Така да не препорачувам да се прават вакви експерименти со пиво.

И тек после некоја недела дознав што било работата :facepalm:

тоа е голема мистерија што ке се деси ако ставиш пепел во алкохолот никој не ја знае иако многумина пробале има 3 легенди у вези ова тоа се: прва, втора и трета, првата е од истчно јужните предели на азија поточно од кина каде што се верува дека пепелта е симбол за нео-кију (најзлобниот змеј се хранел со пепел од девици[ги горел и се хранел со пепелта] и после 1000 години се појавил Хиџу-камикази [кој го дал својот живот во битка со змејот и го убил при што го изгорел и неговата пепел се чувала во алуминиумска вазна[ се верува дека била од 70% алуминиум, 15% хром и 10 % цинк] направена од мајсторот Каиро-теки [ тотално небитен обичен мајстор], и ја скриле во најдлабоката пештера). Потоа кога човечството го пронашло огнот и евидентно било дека остава пепел кога за тоа дознале древните кинези се исплашиле дека духот на змејот уште живее и е на земјата и можно е да се врати, потоа кога тие малкуми што знаеле каде е отишле да проверат дали се уште е таму пепелта и виделе дека не е таму со што дошле до теорија дека духот на змејот опседнал некој човек и тој човек го измислил огнот и дека тој човек ке организира напад врз кина со што ке ја запалат како одмазда.
Втората легенда е исто од кина само од соседното село (не ми ракнува стварно како се викаше), и таа вика дека имало исто змеј кај нив кој што место пепел од девици се хранел со алкохол со што цело време бил пијан и се глупирал не бил воопшто опасен по живот, но проблемот било со тоа што го пиел скоро цел алкохол и немало за другите жители со што се договориле да му стават отров за змејови во едно буре од кое што кад тад би пиел, и така го убиле. Дел од неговата крв биле зачувана во музејот во која имало промили на крв која што незнаеле како да ја измерат тоа било 346 година во нашата ера и немало за мерење алкохол, но еднаш чуварот во музејот приметил дека крвата од земјот ја немала додека бил заспал иако тоа никогаш не му се десило он вика дека нешто чудно се случило никогаш не му се спиело како тогаш, со што подоцна дошле до теорија дека некој нинџи ја украле за да ја продатат а купувачот бил исто човекот кој го купил бил човекот кој го измислил оганот,и дека со што мешање на алкохол и пепел се добивале болки во пределот на стомакот, главата доагање до повракање и сл.
А третата легенда е на некој копиљаци кој мислат дека со мешање алкохол и пепел ке се начукаш поише со што помалце пари ке даваш за алкохол и ке имаш за цигари со што ем ке пушиш ем пепелот да не се фрли да се искористи тоа е класична сељачана

Порано марихуана ставаа, сеа па се посуртучија ова келнериве почнале пепел да ставаат у пијачките. Инаку од пепел во пијачката може да не знаеш што правиш три дена и три ноќи, плус можно е да халуцинираш и да правиш работи што никогаш не си помислил дека може да ги направиш. Ама исто така зависи и што пепел ќе ти стават. Ако ти стават пепел од родео меко или 19-ка ништо не праиш.
Пу а ја се чудим зашто земаат дрога,кога можат фино лепо стај си пепел и халуцинација до небо:pos:.Абе ништо нема од тоа,може само да те фати малку побргу од вобичаеното,и да имаш мука да повраќаш,друго ништо.

Првичниот прекар на Дино Дрого, бил Дино ПепелО

Ако пиеш сокче со пепел тогаш може да има нус појави како повраќање и сл, а ако пиеш жестоко тогаш немаш гајле оти вулкан имаш во стомакот :)

Ко деца стававме во пијалокот за побргу да не фати...:icon_lol:

Исто ко мува да паднала.

Нема врска и така не ми е ништо девојката, само бев радознал и сакав да знам дали е до пепелта или испиела малку повеќе :) а ја болел желудникот .. Ви благодарам на одговорите :cuc:

Машала ...

Со жесток пијалок и тоа како ќе се оплескаш ако ти има некој истресено пепел ... главата 2 дена ќе те боли а кога ќе те фати тоа додека пиеш ќе седнеш некаде ко мртовец и ќе дремеш

Конкретно за во ракија ќе кажам.. Се истури човекот од повраќање.. Цревата ќе си ги повратеше.. Настрана од такви заебанции, не се пријатни..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom