gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.852
- Поени од реакции
- 5.183
Уште ли сереш у пелени,што е проблемот со тебе? Ова вест е од пред пола година.
Цитро, која е логиката веќе постоечка зграда да се обвитка со барок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште ли сереш у пелени,што е проблемот со тебе? Ова вест е од пред пола година.
Цитро, која е логиката веќе постоечка зграда да се обвитка со барок?
Нема логика.Само ме изнервира пост на седмооддленец кој прочитал нешто на интернет и наредил гомно-икони.Ај барем да е од сега веста,не од лани полани-
Barem sega znaeme za sto bea tie 33 % li bea, dodadena moknost, energensi li, whatever...
Ако изнесеш факти одма ќе те направат дека си од партија тоа само во Македонија може.
Бидејќи фалат аргументи еве на пример зашто се гради токму овде, сите коментирате а никој не ги познава работите ама битно да се речело.
Целта им е да ја дооформат улица Македонија од плоштад до стара железничка. Значи овој таканаречен трет дел да добие оска на објекти кои ќе излегуваат во "Г" форма према улицата кај Рамстор. Со црвено е линија на објекти веќе од многу одамна изградена па прилепена е со зградите отпозади и тоа на никому не му смета? А дали дрвава се причина за загадувањето е сосема друга дискусија на муабет, практично не се, туку се работи за лични побуди тие што живеат околу нема да можат да го узурпираат просторот.
Паркови во ред да има ама цели површини ливади, не може долго да опстанат се работи за строг центар.
![]()
Ова е штракање во аутокад без памет.
ДУШЕГРИЖНИЦИ збор! Насочете ја вашата енергија кон вистинскиот проблем,Водно.Се испоуништи Водно,се исече,никој не реагира,а Водно е многу побитно за Скопје од овие неколку дрва.
ДУШЕГРИЖНИЦИ збор! Насочете ја вашата енергија кон вистинскиот проблем,Водно.Се испоуништи Водно,се исече,никој не реагира,а Водно е многу побитно за Скопје од овие неколку дрва.
Citro, а да се насочиш ти накај градинка, со мали деца да си праиш муабети. Водно е е***о во последниве 15 години, во кои ај погоди кој ја држеше власта. Прашај си у штаб таму, разноразни орцевци, гемми чии фирми се и кој го испогради Водно.ДУШЕГРИЖНИЦИ збор! Насочете ја вашата енергија кон вистинскиот проблем,Водно.Се испоуништи Водно,се исече,никој не реагира,а Водно е многу побитно за Скопје од овие неколку дрва.
Водно е парк-шума. Национален парк е нешто друго. Во секој случај, османлиите за да си ги греат амамите и го соголиле до последна грмушка. Во периодот на СФРЈ е повлечена акција за негово пошумување, а последниве 10-15 години, власта на општина Центар се обидува да види дали може до врв да собере згради.Водно е национален парк а го преплавија со зградишта. Незнам како не им беше срам
Не знам дали ти е познато, претходно на Водно имаше неколку села. По Ослободувањето, тие села се иселени, Водно е пошумено и така стана Водно
Слободниот простор кој го изгуби Скопје последните 4 години. Зборуваме за централното јадро. (изменете ако има некоја грешка).
Слободен простор за што?