Mislish na Carbon folija inaku taa e 600 denari metar kvadraten ja imash vo prodavnici za boi i lakovi no ne vo site i na pazar 3 ili reklama 5 imashe nekoj oglas za takva folijaОд каде можам да купам мат црна фолија.ми треба за скутер и колку кошта истата одприлика ?
Ставете некое видео добро кај што е убаво објаснето како се мести фолја на штопови а и кажете кај се наоѓа точно авто лидер и фала
Можеш, ама оваа пластика на сонцево ќе се стопи. Само ќе ја испрљаш маската. Користи двокомпонентен лепак и парче текстил или нешто слично за да има поголема цврстина.Дали може со ваков термопластичен пиштол да лепам маски на скитер од внатрешна страна http://mk.marketkonekt.com/sites/balkanbaba/docs/image_4297_4453.jpg
Не бре не зезај, ова за на ОТП го користат или за ситни занаетиДали може со ваков термопластичен пиштол да лепам маски на скитер од внатрешна страна http://mk.marketkonekt.com/sites/balkanbaba/docs/image_4297_4453.jpg
Прво заштити го другиот дел да не се случат несакани последици, а за проба фарбај со лак за нокти. Доколку за краток период се избришат барај алтернатива постапката веќе ја знаеш. (За бришење, соодветно средство во зависност со што фарбаш)Дечки дали некој од вас има идеја како да го обојам средишниот дел од палката од мењачот во боја?
Конкретно бројките сакам да ги обојам, а притоа да не се растече или да не изгледа грдо.
Го прскаш штопот и фолијата од страната на лепакот со вода и малце сапуница, ја местиш фолијата како ти одговара и со некое парче гума ja поминуваш за да излезе сапуницата и чекаш да осуши.Сакам да лепам фолија на штоп е сега првин го чистам убаво штопот и после се става ли нешто пред да се стави фолијата како оди постапката објаснете поубаво
а мора ли со индустриски фенГо прскаш штопот и фолијата од страната на лепакот со вода и малце сапуница, ја местиш фолијата како ти одговара и со некое парче гума ja поминуваш за да излезе сапуницата и чекаш да осуши.
ај ти мене помогни ми како да ставам јас поголем звучник во кола од страна позади? - имам две 10ки магнат ама големи се не ги собира никако.Еве од мене помош за оние кои имаат Спарк модел 2013 а не се задоволни со постоечките звичници,а посебо со задните кои се со димензии 10x15цм а ги нема никаде,а ако ги најдеш чинат цело богатство.....
Денес направив еден адаптер со кој ке можете да поставите 13цм звучници позади без да го грдите или оштетувате ентериерот.Јас го изработив од картон оној што се користи за класери по фирмите.Залепив две парчиња со неостик,и испаднаа ептен јаки така да слободно можете да ги шмирглате бушите без опасност дека ке се скршат или скинат....
За позади земав Пионер TS-G1322I 13цм кои за фабричкото радио се сосема ок,и деф се добива подобар звук:Се мислев за Сони ама Пионер е Пионер......Ги купив во Нептун по цена од 1999 денари за пар...
Бидејки просторот е малку тесен,звучниците ги поставив од долната страна на адаптерот,а дупките за штрафење ги пренесов од оригиналниот звучник.Звучникот мора да стои од долната страна бидејки ако се стави од горе,зафака на пластиката каде стоел оригиналниот звучник...Затоа дупката за звучникот слободно може да се прошири повеке.......
Сега е веке друга работа.Поубав звук со елегантно решение......Ке направам слики како изгледаат поставени,а во прилог пракам скица со димензии за адаптерот....Прегледај го приврзокот 79100