Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Примате некој со добар точак и без искуство за козји? :D

Под примате подразбирам прва тура по благи некои, да не истурам заби уште на прво спуштање.

Ако си за утре повели :)

Примате некој со добар точак и без искуство за козји? :D

Под примате подразбирам прва тура по благи некои, да не истурам заби уште на прво спуштање.

Првото спуштање што го направивме со дечки од кајгана, 5-6мина се собравме. Едниот падна многу рано, зоцц не знам како помина, 2-3ца после 30% си тргнаа по асфалт, јас треснав многу добро (лузни на левата нога имам ), и така до средно стигнавме :D ПОсле тоа не бевме способни за козјите :D :D :D

Ајде ќе идеме денес, полека :D Скај ?

Првото спуштање што го направивме со дечки од кајгана, 5-6мина се собравме. Едниот падна многу рано, зоцц не знам како помина, 2-3ца после 30% си тргнаа по асфалт, јас треснав многу добро (лузни на левата нога имам ), и така до средно стигнавме :D ПОсле тоа не бевме способни за козјите :D :D :D

Ајде ќе идеме денес, полека :D Скај ?

Денес, после 12 денес мислиш? 1 август? Кое време одите?

Да де, четврток. Што знам, 18.30 кај полицијата да се чекаме ?

Прашувам општо само, пошто уште не знам како ќе ми биде испланиран утре денот, очекувам некои ствари да излезат, затоа.

Не ви ветувам ништо, ама ако можам, ќе ви јавам утре дека доаѓам за сигурно.

Да де, четврток. Што знам, 18.30 кај полицијата да се чекаме ?

Ок мене не ми е проблем ... но да разјасниме бидејќи да не биде после еј не можам ова она :)

Значи ако одиме да одиме до крст после тоа да се спуштаме по козјите патеки.

А инаку каде е полицијата?

Нема да ви биде проблем да се чекаме во 18:30 пред клинички центар влезот што е ? :)
СпенсДр.-АГАН

Не ме рачунајте за 100% сигурен. Утре ќе кажам најточно.

Кај рампата така ? 18:30, договорено.

да кај рампата на влезот, Океј се гледаме утре :) патем ти оставив бројче

Др.-АГАН Ако си слободен утре дојди во 18 и 30 кај рампата - клинички центар :)

Сепак не ве дружам денес, ќе отидам до кеј само. Уште ме држи алкохолот од одмор, да се испразнам уште малце. Немам душа.

Купувам МТБ велосипед до 300 евра.... Не мора да продавате, барем понудете нешто од по огласиве...
--- надополнето: 4 август 2013 во 02:29 ---
Ми нудат
Mongoose Tyax, све е shimano altus, suntour xcm...
1005901_712703745412308_707114085_n.jpg

Исто ми нудат и сличен монгус, со хидраулични дискови, ама незнам колку е паметно да земам 16 инчен велосипед (1.85 сум)...

B`twin Rockrider 5.2,
1003899_701645863184884_342824612_n.jpg

Абе, не ви се стемнува на Водно да тргнете од 6 ипол поручек?

Денес можда планирам да се качам, ако здравјето се стегне до тогаш, па ако има некој, ајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom